De ce e bine sa urinezi atunci cand faci dus

Da, suna dubios si putin ciudat insa motivele sunt chiar bune de luat in seama.

Iata de ce e bine sa faci pipi in dus:

1. Salvezi bani! Apa costa bani si de fiecare data cand tragi apa e ca si cum ai arunca la toaleta bani. Probabil ca ai deja alte planuri cu banii tai.

2. Esti ECO-friendly! Se estimeaza ca fiecare casa ar putea salva cam 2500 de litri de apa de persoana daca am face cu totii pipi de fiecare data cand suntem in dus si nu in toaleta.

3. Esti mai curat! Femeile au de suferit cel mai mult pentru ca hartia igienica practic te sterge dar nu te si curata si te poti alege cu o infectia de toata frumusetea.

Citeste si: De ce nu e bine sa faci sex la dus

4. Este un sentiment eliberator! Multi dintre noi suntem rusinosi si n-o sa facem niciodata pipi in public tocmai de aceea atunci cand o faci in dus e un sentiment tare…eliberator.

5. Nu e atat de ciudat pe cat crezi. Toata lumea a facut, macar o data, pipi in dus. Si da, nimeni nu vrea sa discute pe acest subiect dar asta nu inseamna ca nu se intampla.

6. Nu este nimic neigienic la mijloc. O campanie care incerca sa convinga studentii sa faca pipi la dus spune asa: “atat timp cat apa curge nu ti se intampla nimic, urina este sterila.”