De ce e mai bine sa fii single? Vezi 7 motive

Adevarul este ca viata fara partener poate fi minunata! Iata 7 motive pentru care este mai bine sa fii single:

1. NU TREBUIE SA DAI RAPORTUL NIMANUI

Atunci cand esti intr-o relatie, practic trebuie sa dai raportul de cateva ori pe zi. Chiar daca nu te deranjeaza, poate fi obositor atunci cand esti la serviciu sau ai alte obligatii.Dupa o despartire, nu trebuie sa mai raspunzi in fata nimanui. Daca vrei sa iesi dupa program cu colegii de munca, esti libera sa o faci si nu trebuie sa spui nimanui despre acest lucru!

CITESTE SI: 9 TIPURI DE CUPLURI PE CARE ORICINE LE CUNOASTE

2. POTI SA TE CONCENTREZI MAI MULT PE STUDIILE TALE

Chiar daca sa ai un iubit poate fi incitant, in acelasi timp te poate distrage foarte tare. Daca esti studenta, un partener iti poate ocupa foarte mult timp liber. Cand nu mai faci parte dintr-un cuplu, te poti concentra mai tare pe studii – nu se stie cum notele tale se pot imbunatati.

3. POTI SA PETRECI MAI MULT TIMP ALATURI DE PRIETENII TAI

Unii oameni comit pacatul cardinal al prieteniei – isi neglijeaza prietenii pentru a petrece mai mult timp cu partenerul. Se intampla, nu trebuie sa te simti prost. Sansele sunt ca si prietenii tai sa incalce aceasta regula atunci cand sunt intr-o situatie similara. Dupa o despartire, este momentul perfect sa iti intaresti prieteniile si sa iti construiesti unele noi. Ai toata viata inainte pentru relatii amoroase!

4. NU TREBUIE SA MONITORIZEZI CONTURILE ALTCUIVA PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Atunci cand est implicata intr-o relatie, vei simti nevoia sa ii monitorizezi activitatea sociala a iubitului tau. Probabil ii urmaresti pagina de Facebook, ca sa te asiguri ca nu comunica cu alte fete. Acest lucru poate fi foarte stresant si epuizant!

5. POTI SA EXPLOREZI NOI HOBBY-URI

Asa cum iti neglijezi prietenii si studiile atunci cand esti intr-o relatie, la fel iti neglijezi si interesele personale. Atunci cand esti single, ai mai mult timp pentru tine. Afla ce te face fericita si exploreaza diferite hobby-uri.

CITESTE SI: 10 lucruri pe care nu le stiai despre orgasm

6. POTI SA INVETI SA FII INDEPENDENTA

Daca ai fost implicata in relatii in ultimult timp, exista sansa sa-ti fi pierdut orice urma de independenta. Daca tu si partenerul tau faceati totul impreuna, probabil ai uitat cum este sa mergi singura la o petrecere. Trebuie sa inveti sa te simti confortabil si atunci cand esti single. Daca nici inainte nu erai independenta, acum este momentul perfect sa inveti sa o faci!

7. POTI SA CUNOSTI OAMENI NOI

Daca nu mai esti intr-o relatie, ai oportunitatea de a cunoaste alti barbati. Nu iti sugeram sa iti stabilesti mai multe intalniri in acelasi timp! Dar, daca esti dispusa sa te implici intr-o relatie serioasa, poti sa mergi la cateva intalniri pana cand gasesti partenerul potrivit.

 Sursa: elle