De ce este extrem de versatil un gazon artificial multisport

Gazonul sintetic ofera unui teren sportiv uniformitate si o absorbtie a socurilor imbunatatita in comparatie cu iarba naturala. Suprafetele sportive imbracate in gazon artificial exterior asigura o viteza constanta si stabilitate, un control imbunatatit al mingii si sunt stabile la UV, asa ca vor ramane verzi si pentru anii urmatori.

Un gazon artificial multisport nu numai ca ofera o utilizare completa si o intretinere mai redusa, dar depaseste acest lucru pentru a oferi o solutie inovatoare sportului modern.

Suprafetele de sport din iarba artificiala ofera:

Folosirea ierbii artificiale pentru un gazon multisport devine din ce in ce mai raspandita. Gazonul de acest fel reduce intretinerea chiar si in zone cu trafic intens si previne deteriorarea ierbii pe vreme umeda. Iarba artificiala poate fi instalata nu doar pentru fotbal, dar si si pe terenurile de tenis, handbal sau volei pentru a adauga un efect realist.

Costuri de intretinere reduse

Tototdata, utilizarea gazonului artificial elimina nevoia de udare si tundere, reducand in acelasi timp costurile de intretinere drastic. Suprafetele de sport artificiale durabile permit jocul in toate conditiile meteorologice, pe tot parcursul anului. Iarba sintetica permite apei sa patrunda, eliminand astfel petele si baltile noroioase. Natura dura a gazonului artificial ofera o mare versatilitate, oferind oportunitati de a gazdui si evenimente non-sportive, cum ar fi spectacole si concerte in aer liber.

Iarba artificiala este foarte avantajoasa si pe timp de iarna; aceasta nu ingheata si nu se crapa, avand nevoie de o periere periodica si cam atat.

Astfel, sportul poate fi practicat pe tot parcursul anului in orice conditii meteorologice, fara a pierde calitatea terenului – fara pete noroioase sau apa in picioare, doar un teren mereu verde si uniform.

Respectiv, gazonul sintetic reduce semnificativ intretinerea si costurile pe termen lung, deoarece nevoile de operare si forta de munca sunt mult mai putin intensive. Suprafetele artificiale sunt versatile, multifunctionale, comode si cu un aspect placut si ingrijit tot anul imprejur.