De ce este mai INTERESANTA AMANTA decat SOTIA?

Ca este a doua alegere? Cand te intorci acasa de la amanta, nu ar trebui sa fii la fel de emotionat ca iti vezi sotia?

E tot picanterie si tot diversitate, iar daca diversitatea te face sa te simti implinit, inseamna ca nici amanta nu o pastrezi prea mult timp. Este ca atunci cand iti dai capul de pereti. in momentul in care te opresti, esti de fapt linistit, nu fericit!

Unii barbati isi fac amante pentru a scapa de siguranta, caci in piramida nevoilor ar trebui inclusa si nesiguranta. Adevarata emotie ti-o ofera mersul pe margine, nu echilibrul deplin. Alpinistii simt ca traiesc atunci cand urca pe creasta abrupta si periculoasa a muntelui, nu cand se asaza in fund sa se odihneasca pe primul platou stabil.
Sunt barbati care vor sa iasa din decor ca si masinile de curse, numai ca nu poti controla mereu tractiunea rotilor si in loc sa impingi, ajungi sa fii tras!

CITESTE SI: PASIUNI NEBUNE! 5 relatii ADULTERINE care au SCHIMBAT LUMEA

Este un joc mereu incitant si periculos, iar daca esti prins, amanta nu mai reprezinta nicio atractie. Amanta nu poate exista decat in corelatie cu sotia. Altfel, nu isi gaseste rostul! Desi sunt femei antagonice…!

Gandeste-te bine ca sotia poate exista fara amanta! Invers, niciodata! Numai termenul de „amanta” te face sa te gandesti ca undeva exista o prima doamna, care este sotia!

CITESTE SI: Nu credeai ca exista? BA DA! TOP 5 LUCRURI mai BUNE decat SEXUL

Un barbat va trebui sa ofere femeii din afara casniciei mai mult decat sex pentru ca amanta are nevoie de comunicare si de atentie la fel cum are nevoie si sotia! Sunt femei si isi doresc aceleasi lucruri, indiferent de eticheta ce le este atribuita de barbatul care alearga de la una la alta tot mai obosit…!

Sursa www.desprerealitate.ro