DE CE FAC OAMENII MAI PUTIN SEX? MOTIVELE SUNT ULUITOARE!

DE CE FAC OAMENII MAI PUTIN SEX? MOTIVELE SUNT ULUITOARE! Un reputat profesor de la Cambridge este cel care a lansat in spatiul public o teorie care a creat foarte multe controverse. Acesta este convins ca oamenii intretin tot mai putine relatii intime din cauza ca folosesc prea mult Netflix si se uita prea mult la celebrul serial „Game of Thrones”.

David Spiegelhalter este profesorul care a avut curajul sa sustina ca foarte multe cupluri active din punct de vedere sexual faceau sex de cinci ori pe luna in 1990, dar ca in 2010 au ajuns la doar trei raporturi intime lunare. Spiegelhalter este statistician si autor al cartii „Sex By Numbers” si a estimat ca „daca acest ritm se mentine, pana in 2030 oamenii nu vor mai face sex deloc”.

Opinia acestuia a fost completata si de anumiti cercetatori, care sustin ca oamenii devin dependenti de seriale TV, activitate care le reduce drastic timpul alocat relatiilor intime. Petrecerea timpului in cuplu, departe de orice activitate care distrage atentia, este solutia recomandata de acestia.

In legatura cu acest subiect, trebuie amintita si parerea unui futurolog cunoscut, care a estimat ca pana in 2050, oamenii vor face mai mult sex cu roboti si alte dispozitive pentru sex decat cu alti oameni. „La inceput o multime de oameni vor fi rezervati cand va veni vorba de sexul cu roboti, dar, pe masura ce se obisnuiesc cu ei, acest lucru se va schimba”, a declarat britanicul Ian Pearson.

Netflix este un celebru serviciu video pe Internet, disponibil si in Romania, si pe care pot fi vazute marile productii cinematografice americane, dar si seriale de succes produse de cele mai importante televiziuni ale lumii. Filmele pot fi vazute pe calculator, tableta, smartphone si la televizor.

„Game of Thrones” (n.r. – Urzeala Tronurilor) este un celebru serial de televiziune produs de HBO pe baza scrierilor lui George R. R. Martin si care se bucura de succes enorm datorita situatiilor bine gandite de scenaristii George R. R. Martin, David Benioff, D. B. Weiss, Bryan Cogman, Jane Espenson, Vanessa Taylor si Dave Hill. Primul episod al serialului-fenomen a fost lansat la data de 17 aprilie 2011 in Statele Unite si la 18 aprilie in Marea Britanie si Romania.

Sursa text: huff.ro