De ce femeile prefera sexul cu acelasi tip de barbati? Afla motivul

O noua cercetare, realizata in Marea Britanie, arata ca preferintele sexuale ale femeilor sunt neasteptate. Potrivit acestui studiu, cele mai multe femei britanice prefera ca partener de sex un barbat care are burta si cateva kilograme in plus, scrie Daily Mirror.

 Aceasta alegere a fost facuta de 38% din cele 2.544 de femei care au participat la studiu. Ele considera ca amantii cei mai buni sunt barbatii mai grasuti. Motivul acestei preferinte este foarte interesant: femeile spun ca barbatii mai plinuti cauta sa le satisfaca in primul rand pe ele in timpul unei partide de sex, punand la urma propria lor placere.

CITESTE SI: Top 5 lucruri nestiute despre infidelitate

 In plus, barbatii supraponderali sunt de obicei mai tandri cu partenerele lor si mai atenti. Prin urmare, femeile nu alearga dupa barbati musculosi si supli, spune Darrell Freeman, de la BigDudeClothing.co.uk, compania care a comandat studiul. El spune ca aceasta cercetare este dovada ca pentru femei conteaza mai mult firea barbatului, nu aspectul lui fizic.

In cadrul sondajului, femeile au declarat ca sexul este mai bun cu: barbati supraponderali (38%), musculosi (21%), inalti (13%), scunzi (10%), slabi (9%).

 

Sursa: adevarul