De ce fug barbatii de relatiile serioase? Iata 10 motive

In ultima vreme barbatii par sa nu mai fie interesati de relatiile stabile. Sa fie oare fuga de responsabilitate? Poate ca nu au intalnit femeia potrivita? Nu vor sa faca pasul cel mare? Iata care ar fi principalele motive care ii pun pe fuga:

1. Barbatii au senzatia ca isi pierd libertatea ramanand intr-o relatie, ca nu mai pot face lucrurile pe care le faceau in mod normal. Daca esti prea posesiva si nu-i oferi putina libertate, va simti ca se sufoca si, in curand, il vei pierde.

CITESTE SI: 5 tipuri de barbati pe care femeile ii evita

2. Au senzatia ca femeile incearca sa-i schimbe daca se implica serios intr-o relatie.

3. Acestia se speria la gandul ca femeia cu care sunt este ultima cu care va face sex.

4. Barbatii fug de femeile care isi schimba atitudinea dupa o perioada de timp si nu le mai ofera aceeasi afectiune ca la inceputul relatiei.

5. Te-ai gandit ca poate nu a fost niciodata implicat intr-o relatie serioasa si nu stie sa se poarte? Poate ca a avut o astfel de relatie si nu mai vrea sa se implice.

6. Principala atractie atunci cand doi parteneri se cunosc este cea sexuala. Cand aceasta latura nu mai este la fel de atractiva si focul pasiunii nu este intretinut, barbatii au tendinta sa caute ceva nou.

7. O relatie sanatoasa este una activa. Daca nu mai vrei sa iesi, te plangi mereu si esti tot timpul posomorata, partenerul tau se va plictisi.

8. Presiunea unei responsabilitati finaciare poate fi un alt motiv care sa-i puna pe barbati pe fuga. Ai grija ca dorintele tale sa nu fie mai mari decat isi poate permite.

9. Cand nu se simte pregatit sa faca pasul cel mare si simte presiune din partea ta si a familiei, va alege calea cea mai usoara.

CITESTE SI: 5 jocuri erotice pentru un preludiu perfect

10. De multe ori, obiceiurile, familia sau felul lui de a fi nu sunt in concordanta cu personalitatea ta si lucrurile pur si simplu nu functioneaza. Asta ar trebui sa fie un semn pentru amandoi.

 Sursa: csid