De ce fug mămicile din parc de Bianca Drăgușanu! Motivul este unul ciudat

De ce este evitată Bianca Drăgușanu în parc de către celelalte mămici? Motivul este cel puțin ciudat! Vedeta a rămas șocată când a observat că nu i se răspunde la salut în parc! Bianca a povestit tot ce i s-a întâmplat în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Bianca Drăgușanu este o mămică model, din perspectiva unora, si o mămică de blamat, din perspectiva altora. „Ce mi s-a întâmplat recent în parc: după emisiune, mă duc cu fiică-mea în parc, că să alerge și ea la aer curat. Și ca mamă să poată respira, să își facă și ea treaba. La locul de joacă mă întâlnesc mereu cu mame sau bone. Nu îmi răspund niciodată la salut. Ba, mai mult, comentează despre mine că sunt machiată și coafată.

Citește și: BIANCA DRĂGUȘANU A SPART BANCA LA SHOPPING ÎN DUBAI: CINEVA SĂ MĂ OPREASCĂ!

Sunt norocoasă să am o profesie care presupune să am grijă de imaginea mea, dar oricum așa sunt eu mereu, mă știți dintotdeauna. Vine din mine să fiu și iubita lui Victor, nu doar mama Sofiei!  E greu să ai copil mic, e cel mai greu proiect din viață. Dar, doamnelor, țin cu iubirea, nu uitați ceva important: fiți femei, nu doar mame”, a declarat Bianca Dragusanu.

Sursa foto: captura video