De ce Gigi Becali l-a iertat pe arbitrul Horațiu Feșnic

Gigi Becali l-a iertat pe arbitrul Horațiu Feșnic, centralul care a condus partida dintre Rapid și FCSB, din cadrul play-off-ului Ligii I. În meciul amintit victoria a revenit giuleștenilor cu scorul de 1-0, dar roș-albaștrii au fost clar dezavantajați de arbitrul din Cluj.

Horațiu Feșnic nu a acordat două cartonașe roșii formației antrenate de Adrian Mutu după două faulturi grosolane făcute de Onea și Dragoș Grigore în prima jumătate de oră de joc. Gigi Becali, a dezvăluit care este motivul pentru care a decis să-l ierte pe arbitrul Horațiu Feșnic chiar dacă, imediat după meci, finanțatorul echipei FCSB a declarat că vrea să se retragă din fotbal.

„I-am dat mesaje și lui Feșnic. Mi-a trimis și Feșnic vorbă prin cineva: ’Spune-i lui nea Gigi să mă ierte. Nu pot să răspund la mesaje, dar să mă ierte și înțeleg perfect tot ceea ce a făcut’. A zis că nu poate să răspundă pentru că nu are voie. Mi-am cerut iertare, eram prea supărat și cu asta-basta, sunt om. I-am dat și eu mesaje pe la trei noapte și la șase când m-am sculat. Dacă am văzut că omul cere pace, trebuie să răspunzi cu pace. După ce mi-am cerut iertare pentru mesaje, m-am ușurat și am terminat bâlciul”,  a declarat Gigi Becali, conform DigiSport.

Sursa foto: sport