De ce Hugh Grant a înșelat-o pe Elizabeth Hurley cu o prostituată

Hugh Grant a înșelat-o pe Elizabeth Hurley, în 1995, cu prostituată pe nume Divine Brown. Actorul britanic a dezvăluit care a fost motivul.

Într-un interviu acordat podcast-ului “WTF” al lui Marc Maron, Hugh Grant a recunoscut că neliniștea sa după vizionarea filmului său de debut de la Hollywood, “Nine Months”, a dus la acel incident.  „Eram pe punctul de a lansa primul meu film de la Hollywood – era momentul perfect. Problema mea a fost că acela era primul meu lungmetraj și tocmai fusesem să-l văd”, a mărturisit actorul. „Urma să apară la o săptămână sau două după aceea și am avut un sentiment urât despre asta. Am fost să văd o proiecție. Toată lumea strălucea, dar eu eram atât de atroce, așa că nu eram într-o stare bună”. „Am luat un fel de prânz în stilul Ken Russell – și un lucru a dus la altul. Pur și simplu am fost dezamăgit de mine. Nu știam ce se întâmplă”, a spus actorul.

Filmul a debutat pe locul 3 în box office-ul american, cu o deschidere de 12,5 milioane de dolari înainte de a încasa 138,5 milioane de dolari în întreaga lume.

Hugh Grant a fost arestat lângă Sunset Boulevard din Los Angeles după ce a plătit în jur de 60 de dolari pentru serviciile damei de companie. Actorul a primit o amendă de 1.000 de dolari și a fost obligat să participe la un program de educație despre SIDA. Iar Divine a fost condamnată la 180 de zile de închisoare pentru implicare într-un comportament neadecvat într-un loc public și, de asemenea, pentru încălcarea probațiunii pentru acuzațiile de prostituție anterioare. În urma scandalului, Hugh și Elizabeth au mai fost împreună câțiva ani, înainte de a-și încheia relația de 13 ani în 2000.

Sursa foto: BBC