De ce insala femeile?

Femeile au aproape la fel de multe aventuri extraconjugale ca si barbatii, asa ca vrem sa afla ce le determina sa se abata. Barbatii inca detin conducerea cand vine vorba de inselat, insa femeile nu sunt departe de ei in statistici.

Procentul de sotii care insala a crescut cu 40% din 1990 pana in 2010, potrivit unui sondaj care a avut loc in America, in iulie 2013. Aproximativ 15% dintre femeile casatorite si-au inselat cel putin o data partenerul, in timp ce in cazul barbatilor procentul este de 21%. Expertii nu sunt surprinsi deloc de aceste statistici, ci sunt de parere ca femeile din ziua de astazi constientizeaza nevoile sexuale pe care le au, chiar daca acestea se manifesta in afara mariajului. Iata care sunt principalele motive pentru care femeile insala!

CITESTE SI: 4 trucuri sexuale care ii innebunesc pe barbati

Tot mai multe femei devin independente din punct de vedere financiar, lucru care le permite sa uite de consecintele financiare care vin odata cu un divort. Siguranta financiara le ofera incredere si putere si nu mai este, ca in trecut, o problema esentiala. Mai degraba ele cauta satisfactie pe plan personal si sexual, iar daca nu gasesc asta la sotii lor, vor incerca sa gaseasca in alta parte fara a se gandi prea mult.

Tehnologia faciliteaza relatiile extraconjugale. Barbatii disponibili sunt acum in numar foarte mare si foarte usor de gasit. Spre exemplu, daca intalnesti un vechi coleg de liceu, il poti cauta imediat pe facebook si de aici pornesc conversatii, emailuri si totul se tranforma intr-o aventura emotionala. Inainte de aparitia internetului era mult mai greu pentru o femeie sa ascunda o relatie extraconjugala. Acum insa, lucrurile stau cu totul si cu totul altfel.

CITESTE SI: 3 metode pentru a dezvolta energia sexuala

Tehnologia faciliteaza de asemenea dezvoltarea relatiilor emotionale care nu implica contact fizic, insa intra in aceeasi categorie. Aceste relatii implica o chimie sexuala si intimitate emotionala si sunt pastrate ca un secret. Sa inseli inseamna sa dezvolti o relatie de natura romantica sau sexuala cu o persoana din afara casniciei. Chiar daca acest lucru implica contact fizic sau nu, tot inselat este. Doua din trei femei au inselat online in timp ce erau intr-o relatie serioasa.

 Sursa:revistateo