TU stii de ce FEMEILE INSEALA ? Psihologul iti spune 10 motive. Al 3-lea te va da pe SPATE!

10 motive care genereaza nevoia EI de libertate sexuala si/sau afectiva:

1. Pentru ca nu iubeste sau nu se simte iubita in cuplu. Iubirea este pervertita in zeci de lipsuri sau nevoi emotionale si afective nerezolvate.

CITESTE SI: Top 7 pozitii sexuale care ii innebunesc pe barbati

2. Pentru ca primeste prea mult si nu mai are loc/dorinta sa ofere; se simte sufocata de prea multa atentie si afectiune; este o forma de abuz acest comportament in care tot primesti, ti se tot daruieste, iar raspunsul tau, oricare ar fi acela (de acceptare sau de respingere), nu mai conteaza; nu pare sa mai conteze.

3. Pentru ca imaginea tatalui, de regula, dominanta si/sau problematica, preluata din istoricul sau de viata in interiorul familiei de origine, nu se regaseste in atitudinea sau in comportamentul partenerului de viata.

4. Pentru ca simte nevoia acuta a unei evadari dintr-o relatie abuziva, o relatie de dominare si control: fizic, sexual, afectiv, economic;

5. Pentru ca nevoia ei sexuala nu s-a diminuat, iar intalnirile intime in cuplu s-au rarit pana la dizolvare; un barbat prea obosit fizic sau emotional, nu va avea libidoul unui don Juan si nu va face eforturi sa sustina aceasta nevoie sexuala a partenerei de viata; sau pentru ca el nu o incita sau nu o inspira, nu este suficient de creativ in zona aceasta comuna de intimitate; sau pentru ca el a evadat deja, sexual si afectiv vorbind, de ceva vreme, din cuplu.

6. Pentru ca a mostenit sau/si a dobandit un comportament libertin, in fapt, un comportament compulsiv de a fi iubita, admirata, pretuita, rasplatita efemer.

7. Pentru ca simte nevoia unei descarcari a cine stie carui stres prelungit si a unei confirmari ca este, in continuare, atractiva; in acest caz, probabil ca femeia este o personalitate alfa.

8. Pentru ca s-a indragostit sau crede, cel putin, ca s-a indragostit de un alt barbat, un barbat care a stiut cum sa obtina acceptul si intentia/atentia ei.

9. Pentru ca a gasit in celalalt un partener de comunicare; femeile se plang adesea ca nu au cu cine sa comunice, adica cu cine sa impartaseasca ceea ce stiu, ceea ce simt; este o nevoie pur intelectuala.

CITESTE SI: Jocul castitatii: cum functioneaza tehnica sexuala a negarii orgasmului si de ce face minuni asupra vietii sexuale

10. Pentru ca inca mai cauta barbatul perfect sau perfectiunea masculina! Pentru ca, undeva, candva si-a promis un print care sa ii accepte/salveze regatul (sinele / femeia / copilul ratacit printre experiente nefinalizate si nebenefice de viata). Si a ramas agatata in mod inconstient de juramantul acesta de iubire ideala, ideatica, desavarsita. Inseamna, mai mult decat orice altceva, cunoastere, experienta. Existenta.

Sursa: andreilaslau.ro