De ce insala femeile

Studiile nu sunt de partea barbatilor pentru ca, aparent, mai bine de 15% dintre femeile pana in 35 de ani sunt infidele.

Psihologul David Atkins spune: “Multe fete, respondente in anumite studii realizate fata-n fata, prefera sa nu spuna adevarul atunci cand vine vorba de a recunoaste ca si-au inselat partenerii, asa ca, cel mai probabil, procentajul real este de 3 ori mai mare.”

Stim, pare ireal, dar daca ti-ai imaginat ca partenera ta nu te-a inselat niciodata sau ca nu s-a gandit la asta pana acum, e foarte posibil sa fii dezamagit de ceea ce vei afla azi.

Hai sa vedem de ce insala femeile:

1. Pentru ca s-au plictisit

Pare copilaresc insa este unul dintre cele mai intalnite motive. Cand un barbat se simte confortabil intr-o relatie, incepe sa-si neglijeze iubita si sa se comporte precum un copil mai mare. “Draga mi-ai gatit, mi-ai spalat, mi-ai adus, mi-ai pus, mi-ai dat?” O femeie adevarata are nevoie de un barbat adevarat, nu de un bebelus plin de nevoi.

2. Nu o respecti

N-are nicio legatura cu feminismul si nici cu misoginismul, insa de multe ori barbatii tind sa minimalizeze cat pot de mult starile prin care trece o femeie si sa o faca sa se simta mica si prea putin importanta. Cand o femeie simte ca nu este respectata, merge si isi cauta alinare in bratele altcuiva.

Citeste si: Secretele VAGINULUI: 20 de lucruri pe care ar trebui sa le stii

3. Lipsa sexului

Odata cu responsabilitatile casnice dar si cu venirea copiilor, sexul incepe sa dispara incet-incet. Partenerul vine tot timpul tarziu acasa si obosit iar cheful de sex nu prea mai exista.

4. Nevoia de a se reinventa

Te iubeste dar asta nu inseamna ca nu i-ar placea sa simta iar fiorii primelor intalniri cu un alt tip. Joaca si flirtul inocent nu supara pe nimeni, problema este ca de cele mai multe ori asta duce la altceva, mai grav.

5. Neglijenta

Ai uitat complet de ziua ei, de ziua de 8 Martie si de multe alte lucruri importante pentru ea. Colegul ei de birou insa a fost atent si a scos-o la pranz de fiecare data. Sansele sunt sa-l gaseasca pe el mai interesant.

Citeste si: De ce sexul de dimineata e cel mai bun

6. Ai inselat-o

Ai inselat-o, a aflat, a spus ca te-a iertat insa acest lucru nu s-a intamplat cu adevarat? E foarte posibil sa te insele cu prima ocazia, asa de razbunare si pentru ca s-a aflat la momentul potrivit cu persoana potrivita.

Un sexolog spunea in cartea lui un lucru foarte important: “Fa sex cu partenera ta cat mai des si sansele sa te insele sunt nule.”