De ce l-a parasit Daniela Crudu pe Radu Marincuta! Detalii incendiare din triunghiul amoros

Daniela Crudu i-a spus adio lui Radu Maricuta pentru cel mai bun prieten al acestuia, Razvan de la Giurgiu. Bruneta s-a lasat purtata de val, urmandu-si glasul inimii. Cancan.ro a aflat de ce nu a reusit Radu sa o convinga pe Cruduta sa ramana a lui pentru totdeauna.

Daniela Crudu parea ca a dat peste barbatul la care visa de mult timp. Bruneta le-a dat ”filmul” peste cap tuturor, pentru ca i-a spus adio pustiului alaturi de care a trait o vara. Si nu pentru oricine, ci chiar pentru prietenul lui cel mai bun, Razvan de la Giurgiu.

Jurnalistii de la Cancan au aflat detalii incendiare ale triunghiului amoros Daniela Crudu – Radu Maricuta – Razvan de la Giurgiu.

Cea mai buna prietena a brunetei ne-a dezvaluit ca Daniela pusese capat relatiei cu Radu cu putin timp inainte de a reveni in bratele lui Razvan. Cu acesta din urma, surpriza, a avut o relatie amoroasa si in primavara. De data asta, banii lui tati nu l-au ajutat pe Radu, fiul unuia dintre cei mai bogati primari.

”Daniela nu mai era cu Radu cand a iesit cu Razvan. Se despartisera! Intre Daniela si Razvan e poveste mai veche, ei au facut si Pastele impreuna. Da, intr-adevar, a avut o discutie mai aprinsa cu Radu, dar nu a amenintat-o ca se sinucide. Radu i-a zis mai multe chestii, dar, na, asa e omul, la nervi spune multe. Daniela a ramas cu Razvan, ei s-au vazut si dupa. Danielei ii place mult de Razvan, el e mai barbat, nu ca Radu. Razvan e mai mare, e de aceeasi varsta cu ea. Radu e copil, are 23 de ani, nu prea intelege el ce se intampla. Si-a schimbat si numarul de telefon ca sa scape de el, sa taie raul din radacina. Daniela are nevoie de un barbat care sa o tina mereu pe jar, sa o surprinda mereu cu ceva nou! Cu atitudine si caracter puternic”, a dezvaluit cea mai buna prietena a Danielei Crudu pentru Cancan.

“Radu e un copil, nu a putut sa se ridice la nivelul meu”

Focoasa bruneta isi traieste din plin viata si se bucura de fiecare moment fara a se gandi la viitor. Cu toate astea, se pare ca fosta asistenta TV inca mai spera ca dragostea adevarata ii va surade intr-o zi.

”Daca era dragoste adevarata nu faceam asta. Radu e un copil, nu a putut sa se ridice la nivelul meu. Razvan are afacerea lui, e pe cont propriu. Daca era sa fie dragoste, cred ca am fi putut trece peste asta. Eu imi doresc o relatie deschisa cu un barbat care sa stie sa mentina aprinsa flacara pasiunii. Oricum, m-am bagat intr-o lume si am o viata in care nu am ce face altfel. Asta e. Nu pot sa ma cumintesc dintr-o data, sa ma inchid in casa si sa spun «GATA!». Poate sa castig la LOTO si atunci asta e”, i-a marturisit Daniela prietenei sale, cu o urma de regret in glas.

Sursa text: cancan.ro