TU CE TEMERI AI CAND TI-O TRAGI? De ce le este frica BARBATILOR atunci cand fac SEX

Nesigurantele sexuale ale femeilor au legatura, de cele mai multe ori, cu felul in care arata sau cu modul in care sunt percepute de parteneri. Nici barbatii nu sunt atat de diferiti pe cat s-ar crede, temerile cu care se confrunta fiind adesea motivul performantelor sexuale scazute.

Publicatia online „Women’s Health” a realizat un sondaj care i-a invitat pe barbati la o discutie despre nesigurantele lor sexuale. Reprezentantii sexului puternic au admis ca adesea evita o partida se sex tocmai pentru ca se tem ca nu se vor ridica la asteptarile partenerelor sau pentru ca au o parere proasta despre ei. Iata cinci dintre motivele reprezentative pentru temerile sexuale cu care se confrunta barbatii: 

 1. „De cand am facut sex pentru prima data si am terminat dupa 12 secunde, sunt ingrijorat. Am refuzat o multime de oportunitati sexuale din cauza lipsei de incredere in durata actului sexual pe care pot sa il ofer. M-am imbatat de o multime de ori incercand sa combat aceasta problema cu alcool, am incercat nenumarate pozitii sau am incercat sa ma gandesc la alte lucruri ca sa ma distraga. Cea mai buna atitudine pe care am avut-o pana acum a fost insa marturisirea. Le spun femeilor de la inceput ca probabil prima oara voi termina foarte repede si ca as aprecia daca mi-ar da cateva minute sa ma refac”.

CITESTE SI: Cum o seduci in functie de zodia ei

 2. „Sexul este un lucru la care chiar vreau sa fiu bun, dar vaginele sunt complicate si fiecarei femei ii plac alte lucruri. Prima data fac lucrurile asa cum stiu eu, iar apoi, daca observ ca nu functioneaza, o intreb pe ea ce ii place”.

3. „Cred ca fiecare persoana saruta frantuzeste intr-un mod diferit si intotdeauna sunt ingrijorat, atunci cand am o noua partenera, ca stilurile noastre nu se vor potrivi. Daca nu saruti destul de bine incat sa faci o fata sa isi doreasca sa se sarute cu tine, nu prea ai sanse sa faci si lucrurile care urmeaza de obicei dupa. Eu o las pe ea sa ma ghideze si, uneori, trebuie sa ma adaptez. Sunt un fel de cameleon al sarutului”.

 4. „Toata treaba asta cu marimea penisului este ciudata, pentru ca nu ai cum sa stii cum au fost tipii cu care a facut sex inainte. Nu am gasit o cale sa depasesc acest complex. Pur si simplu incerc sa nu ma gandesc la asta si sa ma folosesc de ce mi-a dat Dumnezeu. Daca ii pui intrebari unei tipe in legatura cu marimea penisului tau fie va minti, fie iti va spune niste adevaruri brutale pe care oricum nu vrei sa le afli”.

CITESTE SI: Cele mai sexy zodii

 5. „Nu exista un sablon care sa indice cat de implicat verbal trebuie sa fii in timpul sexului, ce sa spui sau cat de zgomotos sa fii. Sunt foarte distras de grija ca ori spun prea multe, ori nu spun destule, cand stiu ca tot ce trebuie sa fac este sa ma las purtat de moment. Incerc sa depasesc aceasta teama prin faptul ca o urmez pe ea. Daca ea este foarte zgomotoasa, si eu sunt, iar daca ea este foarte tacuta, procedez si eu la fel, desi dupa devin nesigur pentru ca ma intreb de ce este tacuta”.

 Sursa foto adevarul