DE CE LE PLACE BARBATILOR STRIPTEASE-UL

O femeie care danseaza languros in jurul unei bare de metal. Se dezbraca, dand jos de pe ea fiecare articol vestimentar, unul cate unul. Iar barbatii sunt absolut innebuniti de aceasta imagine. Vezi are sunt motivele!

Adora corpul unei femei

Femeile au sani, zonele intime arata total diferit, au forme voluptuoase, rotunjite frumos. Cu atat mai mult cu cat se perinda in pielea goala la inaltime, pe scena, dansand senzual ii innebunesc pe barbati. Corpul unei femei este foarte interesant pentru un barbat si de aceea ar merge la striptease – nu pentru ca nu ii place corpul iubitei, ci pentru ca pe ea nu o vede in astfel de ipostaze (si probabil nu si-ar dori s-o intalneasca pe scena, in club).

CITESTE SI: 5 LUCRURI PE CARE UN BARBAT ISI DORESTE SA LE AUDA DE LA O FEMEIE

Fanteziile prind viata
Macar pentru cateva momente, atunci cand se afla intr-un club de striptease, un barbat isi poate lasa imaginatia sa zburde libera. Chiar daca este casatorit, are copii si foarte fericit, din cand in cand este sanatos sa mai viseze cu ochii deschisi si alte femei, in special daca acestea nu arata ca sotia de acasa.

De fiecare data ies in castig
Atunci cand merg la cluburi de striptease, barbatii simt ca platesc adevarata valoare a bauturilor pe care le comanda – pe langa faptul ca se bucura de un pahar de bautura cu prietenii, dar au si o priveliste foarte placuta. Cat despre domnisoarele care danseaza in fata lor si se plimba printre ei, nu-i duce decat cu gandul la… un rai al barbatilor

CITESTE SI: 5 MOTIVE PENTRU CARE BARBATII INSEALA SI FEMEILE FRUMOASE

Se simt fericiti si se relaxeaza
Clubul de striptease, locul unde un barbat se poate strange cu prietenii ca sa stea de vorba, sa se distreze si sa admire femei goale dansand, este un loc relaxant, placut. El se destinde, se simte in largul sau. Poate fi si singur, ca senzatia va fi aceeasi pentru el. Se bucura de timpul petrecut in compania unor necunoscute, aflate acolo doar ca sa-i atate lui imaginatia si dorintele.

Sursa www.unica.ro