De ce Maradona și-a scos din testament fiicele și fosta soție

Diego Armando Maradona a murit, pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani. Decesul subit al superstarului argentinian a șocat pe toată lumea chiar dacă Maradona avea numeroase probleme de sănătate.

La câteva zile după moartea lui Maradona continuă să apară diverse probleme și controverse. Una dintre ele este legată de testamentul fostului mare fotbalist. Acesta le-a scos din testament pe fosta sa soție, Claudia Villafane, și pe fiicele sale Dalma Nerea și Giannina Dinorah, scriu jurnaliștii italieni de la Calciomercato.

Potrivit sursei citate, Diego Maradona această decizie ar fi fost luată în 2015. La vremea respectivă, Maradona a descoperit că îi lipsesc 6 milioane de dolari din conturi și 458 de obiecte de colecție. Starul argentinian a acuzat-o de furt pe fosta soție, Claudia Villafane, și a acționat în consecință potrivit cotidianului argentinian Clarin.

Multă lume spune că Maradona a murit falit. Totuși se pare că averea fostului mare internațional argentinian este de aproximativ 75 de milioane de dolari, la care se adaugă mai multe proprietăți, mașini de lux și bijuterii.

Sursa foto: Clarin