De ce merită să alegi chiloții brazilieni

Inspirați de plajele însorite din Brazilia, chiloții brazilieni au revoluționat, fără doar și poate, lumea lenjeriei intime pentru femei. Design-ul lor, ce descoperă și acoperă în egală măsură, a făcut acesti tip de chiloți să urce rapid în topul preferințelor femeilor din întreaga lume. Unde mai pui că îi poți găsi în multiple variații de design și culori, și materiale menite să acopere orice nevoi și dorințe. Nu ai încercat încă chiloții brazilieni sau ai prea puține perechi la tine în garderobă? În acest caz este timpul să descoperi avantajele acestui tip de lenjerie.

Este compromisul ideal

Nu vrei să porți chiloți obișnuiți, dar nu te încântă nici idea de a purta chiloți tanga? Ei bine, chiloții brazilieni sunt compromisul ideal în acest caz. Sunt suficient de acoperitori și comozi în cazul în care chiloții decupați nu sunt pe lista de preferința, dar, în același timp, sunt sexi și feminini, oferind decupaje care flateaza formele oricărei femei. Acești chiloți arată la fel de bine dacă preferi piese din bumbac, pentru confort sporit, sau piese din dantelă, deosebit de senzuale în orice ocazie. Așadar, nu ai nici un motiv pentru care să eviți chiloții brazilieni.

O gamă variată de chiloți brazilieni de damă o poti gasi online pe www.evanoir.ro produsele sunt de calitate superioara si apartin brandurilor populare din Polonia si Italia care folosesc materiale inalt calitative, perfecte pentru a fi purtate in orice moment al zilei. 

Avantajele chiloților brazilieni

Rareori te poți bucura de o încredere în sine ridicată și senzualitate în același timp. Atunci când porți un chilot brazilian, parcă știi că ești pregătită pentru orice, fără a-ți compromite confortul. Dacă ziua de muncă la birou se termină cu o cină romantică alături de iubitul tău? Multe femei aleg de multe ori lenjerie confortabilă în zilele care se anunță solicitante, pentru că această lenjerie sporește gradul de confort și lejeritate. Dar, nu ne simțim foarte bine dacă ajungem în oraș, la un pahar de vin alături de persoana iubită, știind că nu suntem pregătite în totalitate pentru a face față unei seri romantice.

Chiloții brazilieni creează efectul de picioare lungi, prin design-ul său, acoperind doar partea de sus a feselor. Deci, acoperă mai mult decât un chilot tanga, dar mai puțin decât un slip obișnuit. De aceea acești chiloți sunt senzual, niciodată vulgari, fiind o opțiune elegantă a femeilor care pun accent pe prestanță și calitate.

Varietatea existentă satisface toate gusturile și nevoile

Chiloții brazilieni pot face cu ușurință parte din garderoba ta, din moment ce opțiunile sunt nelimitate. Poți găsi chiloți brazilieni simpli, din bumbac, ideali atunci când ai nevoie de lenjerie funcțională, de zi cu zi. Există chiloți brazilieni din material sintetic, material ce are proprietăți de a îndepărta umezeala de piele mai rapid decât bumbacul. Aici putem face referință la acei chiloți cu cusături “invizibile”, o opțiune bună când porți haine mulate.

Apoi sunt chiloții din dantelă, fie integral din dantelă sau cu inserții din dantelă. Aceștia sunt cea mai senzuală opțiune, fiind perfecți atunci când vrei să te simți specială, sexi și feminină. Adevărul e că nimeni nu poate rezista în fața unei perechi de chiloți din dantelă. Iar dacă îți place să te respecți și apreciezi calitatea, poți găsi, ce-i drept mai rar, chiloți din mătase. Sunt mai scumpi, dar pot fi o piesă deosebită a colecției tale de lenjerie.

Să nu uităm varietatea mare de culori, care îți va satisface toate preferințele. Astfel, ai toate motivele să iubești chiloții brazilieni și să îi faci parte din ritualul tău zilnic de frumusețe.