De ce nu a putut desecretiza Basescu dosarul ICE Dunarea

Traian Basescu nu a putut desecretiza dosarul ICE Dunarea, deoarece este format din peste 100 de dosare mari. Seful statului este convins ca Dan Voiculescu este implicat in respectivul dosar.

”Am vazut mai inainte un senator PSD predispus la minciuna, in ce ma priveste. Eu, pentru ca dansul are parul alb, eu nu mai am par, dar avem proba ca e trecut prin viata si spunea cine a vandut flota. Eu il intreb, inteleg ca a facut parte din serviciile de informatii, sa arate un singur document, o foaie de hartie care sa cuprinda propunerea de vanzare a unei singure nave si sa vada aprobat Basescu. E o mare minciuna generata de guvernul Vacaroiu”, a afirmat Traian Basescu, luni seara, la B1 Tv.

”Spunea dl senator – de ce Basescu nu a desecretizat. Sunt 103 dosare mari, arhiva Dunarea Comercial, predate la arhivele statului. Daca cineva e interesat, trebuie sa le studieze. In mod cert pe acolo se gasesc si semnaturi ale domnului Voiculescu pe diverse facturi. Nu se incadra in criteriile de predare la CNSAS si a fost predat la arhivele statului”, a mai precizat presedintele.