De ce nu o suportă Camilla Parker pe Meghan Markle! Soția prințului Charles e foc și pară

Camilla Parker nu are tocmai cuvinte de laudă pentru Meghan Markle. Dacă acum cele două par să se înțeleagă și să participe împreună la tot soiul de evenimente la care apar mereu zâmbitoare, lucrurile stau puțin altfel. În realitate, Camilla Parker nu prea pare să o suporte pe Meghan Markle, thesun.co.uk.

Ducesa de Sussex pare să fi stârnit un adevărat val de reacții negative, pe când Prințul Harry abia anunța că s-a logodit cu aceasta. Totuși, alegerea sa nu a fost chiar pe placul tuturor din familie, deși el a decis în favoarea actriței de origine americană. Un apropiat al Familiei Regale din Marea Britanie a dezvăluit, recent, ce spunea Camilla Parker despre Meghan Markle. Totul s-a întâmplat chiar înainte de nunta celor doi, care a avut loc pe data de 19 mai a acestui an.

Citește și: PRINȚUL CHARLES I-A PUS O PORECLĂ CIUDATĂ DUCESEI MEGHAN MARKLE

Totuși, după evenimentul care a fost urmărit de milioane de oameni din întreaga lume cele două au fost mereu zâmbitoare când s-au aflat una în compania celeilalte, și chiar păreau să se apropie. Dar ce credea, de fapt, Camilla Parker despre Meghan Markle a ieșit la iveală abia acum. Ducesa de Cornwall și soția Prințul Charles nu o suportă mai deloc pe fosta actrița americană. S-ar părea că lui Camilla Parker îi displace cam tot ce ține de Meghan, în special trecutul acesteia, dar și faptul că a mai fost o dată căsătorită și a divorțat.

Sursa apropiată Familiei Regale din Marea Britanie a povestit într-un interviu pentru revista Globe că soția Prințului Charles i-ar fi declarat război lui Meghan Markle, la puțin timp după anunțarea logodnei cu Harry. „Dacă eu eram regina, nu aș fi permis niciodată să aibă loc nunta lor. Este o rușine pentru Familia Regală Britanică!”, ar fi mărturisit Camilla Parker. Aceasta ar mai fi fost deranjată și de trecutul fostei actrițe, dar și de faptul că e cu câțiva ani mai în vârstă decât Harry.

Mai mult, și faptul că Meghan Markle nu e de origine britanică sau de viță nobilă a deranjat-o pe Camilla Parker. Chiar și atunci când fosta actrița l-a rugat pe Prințul Charles să o conducă la altar, soția acestuia s-a înfuriat teribil pe o asemenea idee.

Sursă traducere: ciao.ro