De ce s-a anulat lupta dintre “Hulk din Iran” și “cel mai înfricoșător om din lume”

Cea mai așteptată luptă a anului 2022, cea dintre Sajad Gharibi (29 de ani), supranumit “Hulk din Iran” și Martyn Ford (39 de ani), considerat “cel mai înfricoșător om din lume”, s-a anulat.

”Bătaia” dintre cei doi ”monștri” era programată inițial pentru luna aprilie însă, după întâlnirea față în față dintre cei doi protagoniști care a avut loc în Dubai, lupta a fost amânată și ulterior anulată. Atunci, Martyn Ford l-a împins pe Sajad Gharibi, iranianul căzând la pământ și nu s-a putut ridica decât cu ajutorul celor din anturajul lui.

Martyn Ford a dezvăluit recent că lupta s-a anulat la solicitarea sa. Britanicul de peste doi metri înălțime a declarat că este convins că Gharibi nu ar avea nicio șansă cu el în ring. “Sunt profund îngrijorat de sănătatea lui mentală și de cum se simte. Pur și simplu așa sunt eu. Nu pot lupta împotriva cuiva despre care chiar cred că s-ar fi sinucis după luptă.

Am avut un face-off și l-am împins puțin. Felul în care a căzut la pământ… M-am uitat în ochii lui, m-am întors și le-am spus celor prezenți: ‘Nu va mai avea loc nicio luptă'”, a explicat Martyn Ford pentru Daily Star.

Sursa foto: Daily Star