De ce s-a supărat Elon Musk pe Bill Gates: ”Habar n-are!”

Elon Musk s-a supărat, din nou, pe Bill Gates! CEO-ul de la Tesla a postat un mesaj pe contul său de Twitter în care a scris despre co-fondatorul Microsoft că ”habar nu are despre ce vorbește” referindu-se la momentul în care Gates și-a exprimat dubiile privind viabilitatea furgonetelor electrice.

„Chiar și cu descoperiri majore în domeniul bateriilor vehiculele electrice nu vor fi probabil niciodată o soluție practică pentru camioane, nave de marfă sau avioane de pasageri”, a scris Gates pe blogul său.

Fostul CEO Microsoft a lăudat producătorii de mașini General Motors și Ford și noile companii din domeniu, Rivian și Bollinger pentru progresele înregistrate în dezvoltarea furgonetelor electrice. Tesla n-a fost menționată pe lista lui Gates.

Tesla și-a prezentat anul trecut noua furgonetă electrică Cybertruck și o versiune mai scumpă a acesteia, Tri Motor All-Wheel-Drive.

Aceasta nu este prima contră dintre cei doi miliardari. În luna februarie CEO-ul Tesla a scris pe Twitter că a găsit conversațiile cu Gates „deloc copleșitoare”. Elon Musk a făcut comentariul după ce Bill Gates a menționat în cadrul unui interviu că a cumpărat un Porsche Cayan electric și nu o Tesla.

Sursa foto: CNN