De ce să alegi uleiul Shell și care sunt avantajele sale?

Atunci cand vrei sa cumperi ulei de buna calitate, noi iti recomandam uleiurile sintetice mai exact Shell Helix Ultra 0W. Deoarece producatorul are o vasta experienta pe piata si in mediul in care activeaza, Shell este cea mai buna alegere din punctul asta de vedere.

Divizia Shell Lubricants este special pregatita pentru a oferi o gama vasta de servicii de consultanta legata de uleiuri si lubrifianti. Uleiurile Shell sunt usor de aplicat si sunt foarte simplu de utilizat. Departamentul tehnic ofera la cerere mai multe servicii de monitorizare tehnica permanenta pentru produsele vandute si pentru utiljele si instalatiile clientilor.

Daca inca te mai intrebi de ce este important sa schimbi la timp uleiul, iti oferim mai multe informatii in acest sens.

De ce sa schimbi uleiul conform recomandarilor producatorului?

Atunci cand te asiguri ca schimbi uleiul la timp vei reusi sa iti mentii masina in stare buna. Schimbarile de ulei programate in mod corespunzator sunt ideale pentru a mentine masina in buna functiune. La schimbul de ulei poti verifica si alte zone ale masinii tale. La toate centrele in care iti schimbi uleiul sunt si persoane care se ocupa de electrica si de mecanica pentru ca de cele mai multe ori aceste service-uri ofera si alte servicii. Rezulta astfel ca daca ai noroc poti gasi intr-un astfel de service chiar si o persoana care sa se ocupe de tinichigerie.

Poti primi o inspectie aproape gratuit ca parte a serviciului de schimb ulei. Sunt de obicei inspectate curelele, furtunurile si filtrele de aer, presiunea din anvelope si nivelul de lichid alaturi de multe altele. Personalul este complet instruit si certificat pentru a oferi sfaturi in care sa ai incredere si de obicei atunci cand specialistii observa ca sunt probleme in masina ei vin si spun utilizatorului la ce sa se astepte.

Schimband uleiul la timp motorul tau ramane curat. Atunci cand uleiul ajunge in motor si in alte zone, murdaria si particulele incep sa se acumuleze in interior. Daca nu iti schimbi uleiul in intervale de timp adecvate, namolul va incepe sa se acumuleze in motor. Cei care pot sa traiasca in zone mai uscate si mai prafuite vor avea si mai multe particule care ajung in interiorul motorului. Schimbarea uleiului de motor si inlocuirea filtrelor in timp util sunt cele care scot oricare dintre aceste parti daunatoare din motor inainte de a produce daune.

Uleiul de motor este sangele vehiculului tau. Lubrifiaza si protejeaza motorul si multe dintre componentele sale critice contra uzurii si contra deteriorarii. Problema este ca uleiul se murdareste si daca te asiguri ca ai schimbat uleiul si filtrul conform specificatiilor manuale ale proprietarului, vei pastra motorul curat si protejat, la fel cum poti economisi bani si stres. O schimbare de ulei programata regulat este o investitie care te ajuta sa te asiguri ca vei conduce masina si in anii urmatori si care va face ca vehiculul tau sa iti ramana  mai mult timp alaturi, fara sa aiba nevoie de reparatii.