De ce să iei Sod Natural Cantacuzino și alte suplimente naturiste pentru bună funcționare a organismului

In ultima perioada, produsele naturale capata tot mai multa popularitate si credibilitate in tratarea diverselor disfunctionalitati ale organismului uman.

Prin urmare, produsele naturale vor continua sa fie materii prime importante pentru dezvoltarea de noi medicamente. In prezent, sunt efectuate diferite experimente stiintifice pentru a umple acest gol, prin evaluarea eficacitatii produsului natural.

Unul dintre suplimentele naturiste cu un puternic efect antioxidant il reprezinta SOD Natural Cantacuzino – produs unic in lume creat de institutul Cantacuzino. Acesta este un extract din orz verde care confera o actiune antioxidanta puternica.

Plasma Quinton este un alt superaliment, produs unic extras din apa oceanica, cu o biodisponibilitate foarte crescuta si cu un potential terapeutic remarcabil.

Multe persoane se confrunta cu diverse carente de vitamine si minerale in organism, iar Floradix ar putea ajuta pe cei care au deficienta de fier.

Acest produs acopera necesarul de fier in faza de crestere, menstruatie si sarcina, alimentatie deficitara sau femei care doresc sa ramana insarcinate. Pentru stari de oboseala cronica si lipsa de vitalitate, la fel se recomanda Floradix.

In prezent, devine din ce in ce mai raspandit sa ne intoarcem la natura, deoarece oamenii incep sa-si dea seama ca medicamentele utilizate in mod obisnuit ar putea fi nu numai avantajoase, ci si daunatoare. Este adevarat ca, cel putin o data medicamentele pe care le-ai luat ti-au facut mai mult rau decat bine pentru sanatatea ta? Acesta este motivul pentru care herbalismul devine din ce in ce mai important si este recomandat sa faci o alegere in cunostinta de cauza atunci cand vine vorba de corpul si sanatatea ta pentru a-l trata.

De cand au fost descoperite, sute de ierburi au fost apreciate pentru beneficiile lor de ingrijire a sanatatii. Tratamentele naturiste au o gama larga de aplicatii si avantaje si nu exista o singura afectiune care sa nu poata fi imbunatatita de acestea.