De ce sexul de dimineata e cel mai bun

O partida de sex, fie ea si scurta, poate tine loc de ora de gimnastica, de o cana de cafea si nu numai.

Medicii specialisti spun ca exista anumite ore cand sexul poate fi mai placut si mai “util” pentru organism.

Iata de ce e bine sa faci sex dimineata:

1. Hormonul fericirii

Studiile arata ca persoanele care aleg sexul de dimineata sunt mult mai fericite si mai…sanatoase. In timpul sexului trupul elibereaza oxitocina (hormonul fericirii).

2. Ora de gimnastica

N-o sa apuci sa faci sex timp de o ora, ai un program totusi, insa doar cateva minute de efort (din placere) pot inlocui cu brio o ora de gimnastica. Ideea este sa fii activ/a in timpul sexului.

3. Fii practic, fa sex in dus

Desi sexul in dus este, spun multi, neplacut, daca nu ai timp si vrei totusi sa parasesti locuinta cu zambetul pe buze, poti combina o partida de sex cu dusul de dimineata.

4. Scapi de mahmureala

Ai baut cu o seara inainte si te-ai trezit mahmur/a si cu o durere surda de cap? Medicii spun ca o partida intensa de sex, fie ea si scurta, te poate ajuta sa inlocuiesti aspirina. Iar cand partenera se plange ca o doare capul si nu poate face sex, spune-i ca studiile sunt de partea ta.

5. Scapi de oboseala

Pare ciudat dar specialistii spun ca, imediat dupa sex, femeile au mai multa energie si sunt gata sa-si inceapa ziua cu mult mai mult chef. Si nu uita, in timpul sexului creierul se oxigeneaza si alunga oboseala.

6. Uita de depresie

Da, vorba din popor spune adevarul: sexul alunga stresul si depresia. Daca esti intr-o relatie stabila si poti profita de o partida de sex chiar de dimineata, de ce sa nu o faci?

7. Erectia de dimineata

Practic nu e prea multa munca dimineata. Erectia de dimineata ar trebui sa fie suficienta pentru o scurta partida de sex.