De ce unele cărți spirituale sunt hrana perfectă pentru suflet

Deseori capul nostru e plin de ganduri de tot felul, asa ca de cele mai multe ori nu ne putem auzi pe noi insine. Inima noastra striga catre noi, dar noi nu o auzim. Este timpul sa schimbam acest lucru. Pentru a ne auzi, trebuie sa gasim timp pentru carti spirituale. Dintre ele, vei gasi acele carti de spiritualitate care iti vor oferi raspunsuri la cele mai solicitate intrebari si te vor face sa fii impacat cu tine insuti sau insati.

Pentru cei care vor sa se regaseasca

Calatoria pentru a te gasi pe tine insuti sau insati incepe cu un uragan interior. Rupe tiparele, rastoarna intelepciunea conventionala, schimba atitudinile – exercitiile celor care au depasit aceasta cale te vor ajuta. De unde sa incepi? Infrunta-ti frica. Completeza spatiul gol: “Imi doresc ceva, dar ma tem ca nu voi ajunge niciodata acolo”. Frica este o parte naturala a succesului. Nu incerca sa te lupti cu ea. Accept-o si fa un pas spre adevarata ta persoana si pasiune.

Ne nastem cu anumite curiozitati, dar, cu trecerea anilor, anxietatea ne poate eclipsa viata. Titlurile de carti spiritualitate ne vor ajuta sa scapam de temerile noastre si sa ne intelegem adevaratele dorinte.

De ce cartile sunt hrana pentru suflet?

Asa cum organismul nostru are nevoie de hrana pentru a supravietui, la fel se intampla si in cazul sufletului. Cea mai mare parte a zilei este petrecuta in grija satisfacerii nevoilor trupului si putini sunt cei care se gandesc la faptul ca si sufletul are nevoie de hrana spirituala zilnica.

Foamea trupeasca imbolnaveste vizibil fiinta umana, dar foamea spirituala este invizibila si aceasta boala este foarte periculoasa. Cartile spirituale te vor ajuta sa nu lasi aceasta boala sa iti patrunda in suflet. Asa cum pentru trup consumam zilnic o varietate de alimente, tot asa si pentru suflet ar trebui sa apelam la carti spirituale.

Astfel, in lumea agitata de astazi este greu sa citesti cu regularitate, dar chiar si doua, trei pagini pe zi te pot ajuta in acest sens.

O carte de suflet iti va oferi intrebarile corecte pe care sa le pui si te va indruma in directia cea buna. Citeste, inspira-te si asculta-te pe tine!