De ce vor barbatii mai mult sex iarna

Sezonul rece nu este doar perioada ingrasatului de sarbatori, a deshidratarii pielii din cauza vantului aspru sau a nasului inrosit de frig, ci si perioada in care barbatii considera mai atragatoare trupurile femeilor si vor mai mult sex!

 La aceasta concluzie a ajuns un grup de oameni de stiinta din Polonia. Cercetatorii au aratat barbatilor participanti la studiu mai multe fotografii cu chipurile si cu trupurile femeilor imbracate in functie de sezon. Concluzia: mai multe femei imbracate gros, de iarna, au fost considerate atragatoare de catre barbatii voluntari decat cele imbracate lejer de vara.

CITESTE SI: 6 lucruri pe care barbatii le doresc in pat de la femei

 Cauza principala tine de relatia stransa intre deficit si surplus. Faptul ca barbatii vad “mult mai mult piele” in luni de vara, spre exemplu, ii face sa fie mult mai selectivi si mai critici in legatura trupurile feminine.

 In schimb, straturile de haine care acopera trupurile femeilor iarna, lasand eventual doar un umar gol sau putin decolteu la vedere – deci “mai putina piele”, determina barbatii sa fie mult mai receptivi la sexualitatea femeilor si, implicit, sa considere un numar mai mare de femei atragatoare.

CITESTE SI: 5 sfaturi picante pentru un cuplu perfect

Acest studiu consolideaza conceptia potrivit careia o femeie este cu atat mai atragatoare cu cat apeleaza la mai putina nuditate.

 Sursa:lyla