DE CE VOR FEMEILE INDEPENDENTE SA FIE DOMINATE

Poate ca nu se potriveste caracterul lor puternic cu dominatia, insa acesta este adevarul: femeile independente vor sa fie dominate. De la cea mai simpla femeie pana la tipa care conduce o companie cu sute de angajati, in relatiile cu barbatii, vrem sa fim dominate. Si cand spun asta, nu ma refer la dominatia fizica, ci mai degraba la dominatia intelectuala si cea din dormitor.

Femeile independente au nevoie sa fie intoarse cu fata la perete cand se asteapta mai putin si sa se bucure de ceva atitudine bazata pe testosteron. Pana la urma nu stiu carei femei i-ar placea sa aiba langa ea un barbat mai putin „puternic”, irational si lipsit de initiativa.

Psihologii spun ca femeile au latura emotionala mai dezvoltata decat barbatii si ca acesta este motivul pentru care vor cauta constant un barbat care sa le stimuleze intelectual si emotional.

CITESTE SI: VOCABULAR KINKY: 15 CUVINTE OBRAZNICE pe care trebuie sa le stii 

 Despre initiativa barbatilor ce sa mai spun? Oricat de frumos, destept si orice alte calitati ar avea, un barbat fara initiativa este ca o leguma pentru noi. Nu ne place sa fim noi cele care luam decizii, desi uneori suntem obligate, nu ne plac barbatii lipsiti de incredere, desi suntem dispuse sa-i impingem din spate de fiecare data cand au nevoie si nu ne place sa ajungem in stadiul de a cere.

Probabil ca ai auzit in nenumarate randuri ca femeile sunt un mister sau ca pe femei nu le intelege nimeni. Nu e chiar asa si ti-o spune o femeie. E suficient sa previi discutiile interminabile, infidelitatea si discursurile dramatice. Sunt lucruri care afecteaza pur si simplu libidoul intelectual al unei femei. Asta numai atunci cand vorbim despre o femeie independenta pentru ca femeile dependente sunt femei sigure. Pana la un punct. Femeia care depinde de voi, va sta linistita acasa, pregatind o supa si dispusa sa va ierte atunci cand va atingeti de alta, dar femeia independenta? Cati dintre voi ati risca sa va petreceti clipe langa o astfel de femeie, cand stiti ca va pleca fara sa stea pe ganduri daca o alta femeie isi va face aparitia in viata voastra? Sau cati dintre voi puteti suporta faptul ca o femeie independenta se leaga de un barbat numai datorita sentimentelor?

CITESTE SI: TOP 10 FANTEZII SEXUALE ale FEMEILOR

Femeile independente vor sa fie dominate. Problema e cine se incumeta sa faca asta?

Sursa text www.beautytips.ro