De NECREZUT! Adevaratul motiv pentru care DD nu isi repara DINTII!

Misterul DANTURII lui DAN DIACONESCU a fost elucidat! Motivul pentru care candiatul PPDD la prezidentiale nu isi repara DINTII a fost dezvaluit chiar de acesta in cadrul unei emisiuni tv.

Nu merge la dentist de frica, iar problemele pe care le are cu DANTURA au aparut din cauza faptului ca nu a purtat aparat dentar in tinerete.

Citeste si: DAN DIACONESCU PRIMESTE O NOUA LOVITURA DE LA CNA

“Nu merg la dentist de frica, desi fiica mea, pe care acum deja o cunoasteti, a fost la o dentista, Teo se numeste, si i-a placut atat de mult incat la sfarsit mi-a zis: ‘Tati, cand mai venim la dentist?’ Atunci m-am intors si eu la Teo si am intrebat-o ‘Ce i-ati facut?’. Mi-a spus: ‘I-am pus un televizor in tavan’. Zic: ‘Puteti sa-l puneti pe OTV?’. Dansa a zis: ‘Nu, ca e interzis de catre guvernul Ponta OTV-ul”, a relatat DIACONESCU in cadrul emisiunii “Ora de varf”, potrivit romaniatv.net.

DAN DIACONESCU a spus ca a refuzat sa poarte in copilarie aparat dentar, fapt ce a generat probleme mai tarziu.

Citeste si: POSTUL ROMANIA TV, AMENDAT CU 40.000 DE LEI PENTRU EMISIUNEA LUI DAN DIACONESCU

“Eu am DINTII foarte sanatosi, numai ca atunci cand eram mic nu am vrut sa imi pun aparat din acela dentar si, din aceasta cauza, s-a produs ceea ce vedeti dumneavostra, adica primul presedinte stirb din istoria Romaniei”, a mai spus candidatul PPDD.

Sursa foto: libertatea.ro