De unde a aparut si care este semnificatia expresiei “ASTA INSEAMNA SA FII MAFIOT” (VIDEO)

In ultima perioada social media este plina de meme-uri, glume si clipuri amuzante cu expresia “ASTA INSEAMNA SA FII MAFIOT”.

In acest weekend patronul Stelei, GIGI BECALI, afirma ca “El nu este MAFIOT” incat sa aiba atatia bani sa ii plateasca salariul lui SANMARTEAN sau SZUKALA, inaintea partidei campioanei Romaniei cu ASA TARGU MURES din weekend.

De asemenea, ziarul Gazeta Sporturilor a publicat o poza cu SIMONA HALEP dupa victoria putin probabila cu Agnieszka RADWANSKA, dupa ce pierduse primul set cu 0-6: “Sa revii de la 0-6 in primul set, ASTA INSEAMNA SA FII MAFIOT”. 

Chiar ieri bloggerul BROMANIA a lansat un videoclip haios, alaturi de actorul ALEXANDRU BOGDAN si de dansatoarea RALUCA NETCA, in care ii satirizeaza pe cei care spun expresia “ASTA INSEAMNA SA FII MAFIOT”. 

Cu toate ca acest slogan a devenit tot mai notoriu in ultima perioada, el are de fapt o vechime de aproape cinci ani. Vorbele apartin fostului impresar de fotbal IOAN “GIOVANI” BECALI, intre timp arestat in DOSARUL TRANSFERURILOR anul trecut pentru 6 ani si 4 luni. Acesta a acordat un interviu in care explica jurnalistului cum se comporta un MAFIOT. 

Acesta a explicat in prealabil ca el “NU A ACCEPTAT NICIODATA INVITATIA LUI CAPATOS SAU MARUTA” pentru ca, in ciuda faptului ca ii plac si lui sanii asistentelor TV, nu poate sa fie “un papagal, sa stau intre  CRACII LU’ AIA SAU INTRE TATELE LU’ AIA”. 

De asemenea, el a facut apel la seriozitate, sustinand ca el nu poate sta la rasete “HAHAHA” cu jurnalistii. “Ti-am spus ieri ca nu pot sa vorbesc cu tine si ca pot maine la 1? AM VENIT LA 1 FARA 10? ASTA INSEAMNA DEMNITATE DE OM, DE SMECHER, DE MAFIOT, ASTA E MAFIOTUL DE AZI”. 

Apoi Ioan Becali a concluzionat “MAFIOTUL DE AZI NU MAI IMPUSCA, NU MAI RACHETEAZA BANII, mafiotul de azi face bani DE UNDE NU STIE NIMENI, de aia i se spune MAFIOTUL, NASUL, ca e RESPECTAT”. 

Interviul integral in videoclipul ce urmeaza: 

Sursa foto: memegen