Prima investitie in aparatura la Antena 1 a fost facuta din banii firmei Securitatii lui Ceausescu

SE INCHIDE ANTENA 3? Ce se va intampla cu trustul daca Dan Voiculescu va fi arestat

Prima investitie in aparatura la Antena 1 a fost facuta din banii firmei Securitatii lui Nicolae Ceausescu, Crescent Commercial & Maritime (Cyprus) Ltd, reprezentata in Romania de Dan Voiculescu aflat acum in spatele gratiilor la Rahova pentru spalare de bani, scrie B1 TV.

Jurnalistul Stelian Negrea a publicat pe contul sau de Facebook mai multe documente, printre care prima autorizatie de constructie a lui Dan Voiculescu pentru turnul Grivco construit pe terenul ICA, data de Crin Halaicu in 1996.

Citeste si: Andreea Esca, lasata somera de Dan Voiculescu

„Sediul de 3.510 mp si un teren aferent de 2518 mp au fost la inceput inchiriat pe 55.000 lei/luna de la o firma de stat Romaero SA Baneasa de catre firma Securitatii lui Ceausescu Crescent Commercial & Maritime (Cyprus) Ltd al carei reprezentant in Romania era Dan Voiculescu, dupa cum v-am aratat in procura pe care am postat-o anterior. Aveti si un prim act aditional de prelungire a contractului de inchiriere.

Citeste si: Candidatul surpriza al lui Dan Voiculescu la alegerile prezidentiale

Asa a inceput totul ca o mare afacere cu statul printr-o firma a Securitatii lui Nicolae Ceausescu cu o suma derizorie DE DOAR 723 DOLARI/LUNa in 1991 si DE DOAR 183 DE DOLARI/LUNa in 1992 pentru o cladire de 3510 mp si un teren de 2518 mp. Nu uitati ca in dosarul ICA acelasi Voiculescu Dan a pus mana pe zeci de hectare din buricul Bucurestiului cu doar 100.000 de dolari la un pret subevaluat de vreo 75 de ori, acesta fiind motivul real pentru care a fost trimis in spatele gratiilor pentru 10 ani”, a scris jurnalistul pe contul sau de Facebook.