De unde i s-a tras bătaia lui Mircea Badea: ”Prietene, dacă vin după tine o să regrete mă-ta”! Video

Un utilizator Facebook a făcut un montaj cu imagini de la momentul în care a început disputa Mircea Badea cu Tedi motociclistul, mai exact în timpul unei emisiune în care realizatorul TV se arată deranjat de zgomotul de motociclete din stradă și începe să amenințe și să arunce cu injurii.

”Vino-ncoace să-ți rup capul!

Prietene, dacă vin după tine, crede-mă, o să regrete mă-ta!

Dacă lipsesc eu un pic până îl rezolv pe cretinul ăsta, stai că poate se întoarce. Eu tot o să rezolv un handicapat din ăsta de tot, de o să intru la pârnaie 10 ani cu executare. Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate, și să le sărim cu picioarele pe cap.

Citește și: MIRCEA BADEA FĂCUT KO ȘI PE FACEBOOK! REACȚIA DE APROAPE 20.000 DE LIKE-URI A LUI MARIAN GODINĂ

Fac un apel la jegosul de adineauri să se întoarcă. Să nu mai fugă ca un laș. Jur că nu vin decât eu, cu mânuțele astea două goale”, spunea Badea în emisiunea de acum cinci ani.

Ulterior Tedi l-a provocat în pe Badea și l-a învins fără drept de apel în ring în 2014, în prima confruntare, la fel ca și în revanșa de sâmbătă care s-a încheiat, în câteva secunde,  la fel de prost pentru guralivul realizator de televiziune.

Citește și: MIRCEA BADEA A FOST FĂCUT KO ÎN 5 SECUNDE DE TEDI MOTOCICLISTUL ! VIDEO ȘI CELE MAI TARI IRONII DE PE FACEBOOK

Sursa video: facebook / eugen.erhan