De unde poate fi descărcată declarația pe propria răspundere pentru deplasarea pe timp de noapte

În articol se regăsește și adeverința de la angajator

Declarația pe propria răspundere a fost publicată, sâmbătă, pe site-ul știrioficiale.ro, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Aceasta trebuie prezentată autorităților pentru a justifica deplasarea în în afara locuinței, în intervalul orar 23.00 – 05.00.

Iată mai jos modelul declarației, care poate fi consultată în documentul atașat și poate fi descărcată de pe site-ul stirioficiale.ro:

DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE

Subsemnatul/a:
domiciliat/ă în:
cu reședința în fapt în:
născut/ă în data de: ……….. în localitatea

declar pe proprie răspundere, cunoscând prevederile articolului 326 din Codul Penal privind falsul în declarații, că mă deplasez în afara locuinței, în intervalul orar 23.00 – 05.00, din următorul/următoarele motive:

Data ………………. Semnătura …………………………………

Declarația pe propria răspundere poate fi scrisă de mână, cu condiția preluării tuturor elementelor prezentate mai sus.
Declarația pe propria răspundere poate fi stocată și prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiția ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a persoanei care folosește Declarația și data pentru care este valabilă declarația.

Modelul adeverinței de la angajator pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional între orele 23.00 – 05.00:

ADEVERINȚĂ ANGAJATOR

Se adeverește prin prezenta că domnul/doamna …. născut/ă în data …, în localitatea … este angajat/ă al … cu sediul în… .

De asemenea, se adeverește că persoana sus-numită desfășoară activitatea în cadrul organizației noastre, într-un interval care se suprapune cu cel cuprins între orele 23.00-05.00, la urmatoarea/urmatoarele adresă/adrese

Prezenta adeverință este valabilă pentru o perioadă de zile începând cu data deși a fost emisă pentru justificarea deplasării în intervalul orar 23.00 – 05.00

Cunoscând prevederile articolului 326 din Codul Penal privind falsul în declarații, certific, în calitate de reprezentant legal al :faptul că informațiile prezentate mai sus nu sunt false

Data

Reprezentant legal

Nume

Prenume

Funcție

Semnătură

Adeverința de la angajator poate fi stocată și prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiția ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactată adeverința.

Sursa:stirioficiale.ro