DEAN THOMPSON, insarcinatul cu afaceri al SUA, INTALNIRE cu ZGONEA si PONTA. DECLARATIA PREMIERULUI. UPDATE

Insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, DEAN THOMPSON, a discutat aproximativ o ora cu presedintele Camerei Deputatilor, VALERIU ZGONEA (PSD), in biroul acestuia.La discutie a participat si premierul VICTOR PONTA, informeaza hotnews.ro

UPDATE 18:36: “Am discutat despre conferinta Cyber Security. Atat“, a spus PONTA, dupa ce a iesit din biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, unde seful Executivului s-a intalnit cu Dean Thompson.

De asemenea, la intalnire au mai participat importanti lideri PSD – Liviu Dragnea, Mircea Dusa si Marian Neacsu, potrivit unor surse politice.

Dean Thompson a plecat de la intalnire fara sa faca vreo declaratie.

Potrivit unor surse oficiale, Dean Thompson a discutat probleme organizatorice cu privire la evenimentul cu tema “Regional Cyber Security Summit”, care se va desfasura in zilele de 11 si 12 mai la Parlament.

Evenimentul — la care vor participa premierul Victor Ponta, ministri, aproximativ 300 de persoane din tara si din statele din regiune — este organizat de Secretariatul General al Guvernului si Ambasada SUA.