Debutul lui Bourceanu la Trabzonspor a fost un esec total. Ex-stelistul, criticat de presa turca

Alexandru Borceanu, fostul capitan ale Stelei Bucuresti, a avut un debut de cosmar in tricoul turcilor de la Trabzonspor, echipa la care s-a transferat in aceasta iarna. Formatia la care activeaza Bourceanu a cedat, pe teren propriu, cu 2-4 in fata mai slab cotatei Akhisar Belediye.

Alexandru Bourceanu a fost titular, insa a fost lasat in teren doar pana in minutul 58, timp in care a reusit sa primeasca si un cartonas galben. Evlotia lui Bourceanu a fost disecata atent de jurnalistii turci, acestia criticand vehement prestatia fostului capitan stelist.

Citeste si: Interviul de adio acordat de Alex Bourceanu site-ului gruparii din Ghencea 

Astazi, ziarele din Turcia au analizat evolutia romanului in prima partida la Trabzon, criticind aportul ofensiv al lui Bourceanu: “Nici macar un sut spre poarta!”, a notat Fotomac, care a continuat: “Trabzon l-a transferat pe Bourceanu, l-a utilizat din primul minut, acesta a oferit 21 de pase bune din 23, insa nu a sutat deloc la poarta. A fost inexistent”.

Fanatik a analizat prestatia lui Bourceanu de ieri, oferind insa si un aspect pozitiv: “Fanii lui Trabzon au asteptat cu nerabdare sa-l vada pe Alex Bourceanu aseara, o surpriza in prima echipa. Bourceanu este bine pregatit fizic si a ajutat in defensiva. Totusi, nu a avut aproape nici o prezenta in atac, nu a contat. A primit si un cartonas galben”.

Sursa foto: fanatik.tr