DECEBAL FAGADAU, urmasul incompatibil al lui RADU MAZARE la Primaria Constanta

DECEBAL FAGADAU este primarul interimar al PRIMARIEI CONSTANTA si totodata presedintele PSD din judet. Acelasi DECEBAL FAGADAU care a fost, deja, desemnat, candidatul social democratilor la PRIMARIA CONSTANTA pentru ALEGERILE LOCALE dIN 2016

In cursa electorala si asa aglomerata de la PRIMARIA CONSTANTA si-a facut loc si DECEBAL FAGADAU, nimeni altul decat fostul om al celebrei triplete RADU MAZARE – NICUSOR CONSTANTINESCU – SORIN STRUTINSKY. Astfel cetatenii din orasul Constanta ar face o mare greseala sa mearga pe mana acestui DECEBAL FAGADAU pentru ca, potrivit zicalei romanesti, nu ar face altceva decat sa cada din lac in put, noteaza Masa Presei.

CITESTE SI:  PRIETENUL LUI MAZARE, SORIN STRUTINSKY, PUS SUB CONTROL JUDICIAR 60 DE ZILE

Conform surselor amintite, DECEBAL FAGADAU este, nici mai mult nici mai putin, decat un mar putred  pe scena politica a orasului de la malul marii. De la inceput trebuie sa precizam faptul ca DECEBAL FAGADAU a fost gasit incompatibil de ANI dupa ce in perioada 25 februarie 2009 – 27 iulie 2012 a detinut, simultan, functia de viceprimar al Constantei si calitatea de reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Constanta in Adunarea Generala a Actionarilor in cadrul RAJA SA. In aceste conditii, DECEBAL FAGADAU nu a respectat dispozitiile art. 87, alin. (1), lit.f din Legea nr.161/2003, potrivit carora „functia de viceprimar este incompatibila cu functia de reprezentant al unitatii administrativ teritoriale in adunarile generale ale societatilor comerciale de interes local”.

CITESTE SI:  DECEBAL FAGADAU ESTE NOUL VICEPRIMAR AL CONSTANTEI, IN LOCUL LUI NEMIRSCHI

Iar incompatibilitatea este cea mai mica buba dintre cele pe care le are DECEBAL FAGADAU, candidatul PSD la PRIMARIA CONSTANTA pentru ALEGERILE LOCALE din 2016.

Citeste articolul integral AICI