DECEBAL TRAIAN REMES a PIERDUT procesul cu privire la imaginile din DOSARUL “CALTABOSUL”

DECEBAL TRAIAN REMES a PIERDUT procesul pe care l-a intentat Rodicai Culcer, Televiziunii Romane, Presedintiei si Directiei Nationale Anticoruptie, cu privire la imaginile din DOSARUL “CALTABOSUL”, in care apare alaturi de fostul ministru IOAN AVRAM MURESAN si care au dus la demisia sa.

Solutia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva, DECEBAL TRAIAN REMES putand face apel in termen de 15 zile.

TVR a difuzat in 2007, cu Rodica Culcer pe post de director al stirilor, imagini cu ministrul de atunci al Agriculturii, DECEBAL TRAIAN REMES, la o intalnire cu fostul ministru IOAN AVRAM MURESAN. Acesta din urma ii dadea lui DECEBAL TRAIAN REMES un plic. O zi mai tarziu, DECEBAL TRAIAN REMES isi dadea demisia din functia de ministru al Agriculturii.

Citeste si: DECEBAL TRAIAN REMES da statul in judecata din cauza conditiilor de la inchisoare

Procurorii DNA au demarat o investigatie si au aratat ca in septembrie 2007, DECEBAL TRAIAN REMES, in calitate de ministru, ar fi acceptat produse alimentare (caltabos si tuica) si suma de 15.000 de euro de la omul de afaceri GHEORGHE CIORBA, prin intermediul lui IOAN AVRAM MURESAN.

DECEBAL TRAIAN REMES a dat in judecata Presedintia, DNA si TVR pentru a afla cum au ajuns in presa probele audio si video din dosarul sau.

Citeste si: Decebal Traian Remes va fi eliberat din inchisoare mai devreme. Fostul ministru fusese condamnat in dosarul „Caltabosul”

In acest dosar, DECEBAL TRAIAN REMES a fost condamnat la trei ani de inchisoare, din care a ispasit unul, fiind eliberat conditionat.

Sursa foto: emaramures.ro