Maicon, fostul atacant al Stelei, a murit intr-un grav accident rutier. El avea numai 25 de ani FOTO

Maicon de Oliveira, fostul atacant brazilian al Stelei Bucuresti, a decedat intr-un groaznic accident rutier care s-a petrecut, sambata dimineata, in Ucraina. Fostul fotbalist al ros-albastrilor avea doar 25 de ani si era jucatorul echipei antrenate de tehnicianul roman Mircea Lucescu, Sahtior Donetk.

Conform site-ului oficial al echipei Sahtior Donetk, brazilianul Maicon a suferit accidentul in orasul Donetk si n-a avut nicio sansa de supravietuire.

“Fotbalist talentat, deschis si prietenos, Maicon a iubit viata si a stiut intotdeauna sa ii binedispuna pe cei din jurul sau prin felul lui de a fi. Mereu pozitiv si exuberant, Maicon a fost o persoană minunata, care nu merita să fie smuls din randul nostru la aceasta varsta. Este doliu la Donetk, toti il plangem; condoleante familiei si pietenilor, ne va ramane in memorie pentru totdeauna”, se arata intr-un comunicat de presa al clubului Sahtior Donetk.

Citeste si: Ion Breza, comisar al Federatiei Romane de Baschet, a murit in sala Rapid 

Maicon Pereira de Oliveira a jucat la Steaua in returul editiei de campionat 2010-2011. Chiar daca a marcat de 3 ori in campionat (un gol cu Otelul Galati si o „dubla” cu Sportul Studentesc) si i-a impresionat pe fani, nu a fost cumparat definitiv de la Volin Lutk, caruia Gigi Becali trebuia sa-i achite 800 de mii de euro in schimbul sau.

In 2012, Sahtior Donetk l-a achizitionat de la Volin Lutk, apoi l-a imprumutat pe rand la Zoria Lugansk si Illichivets Mariupol.

Vom reveni cu detalii.

Sursa foto: gsp.ro, sahtior donetk