Deces Maicon: Mircea Lucescu a oferit detalii despre tragicul accident al brazilianului

Antrenorul roman Mircea Lucescu, tehnicianul echipei Sahtior Donetk si omul care l-a dorit pe fostul atacant al Stelei sub comanda sa, a oferit cateva detalii despre moartea lui Maicon de Oliveira, decedat sambata, in urma unui grav accident rutier produs in urbea ucraineana, informeaza Prosport.

Tehnicianul lui Sahtior a dezvaluit ca tragedia s-a produs dupa ce automobilul in care se afla Maicon a derapat pe gheata.

“Ce pot sa spun acum, este o tragedie mare. Am anulat antenamentele pe care le aveam azi la echipa. Era un baiat tanar, care a jucat la noi, tot ce stiu este ca a pierdut controlul masinii din cauza ghetii si a intrat frontal in alta masina. Pacat pentru el, avea o fetita de sapte ani, iar familia lui nu stie nimic. Sotia lui va ajunge astazi la Donetk”, a spus Lucescu pentru ProSport.

Citeste si: Maicon, fostul atacant al Stelei, a murit intr-un grav accident rutier. El avea numai 25 de ani FOTO 

Atacantul brazilian Maicon Pereira de Oliveira, care in trecut a evoluat pentru Steaua, a murit, sambata dimineata, la varsta de 25 de ani in urma unui accident rutier. Maicon a inscris de trei ori pentru ros-albastrii in cele sase meciuri pe care le-a jucat pentru formatia din Ghencea.

Maicon era legitimat la Sahtior Donetk, club care il imprumutase in acest sezon la Illichivets Mariupol.

Sursa foto: gsp.ro