DECES PATRICK EKENG: Prima persoana pusa sub ACUZARE

La aproape doua luni de la cea mai recenta tragedie care a zguduit fotbalul romanesc, decesul dinamovisului PATRICK EKENG, prima persoana a fost pusa oficial sub acuzare pentru UCIDERE din CULPA. Astfel, medicul MIHAELA DUTA, de pe ambulanta privata Puls, care a asigurat asistenta medicala la meciul Dinamo – Viitorul, din 6 mai, a fost pus sub acuzare pentru UCIDERE din CULPA, informeaza jurnalistii de la Gazeta Sporturilor.

MIHAELA DUTA, care a coordonat ambulanta Puls, va fi cercetata in stare de libertate, fiind chemata joi dimineata la Parchet. De asemenea, raportul medical arata ca PATRICK EKENG avea probleme cardiace.

CITESTE SI: PATRICK EKENG A MURIT CU ZILE? S-A PIERDUT TIMPUL! AVEA SANSE MAXIME DE SUPRAVIETUIRE!

Fotbalistul dinamovist PATRICK EKENG (26 de ani) a murit dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului cu Viitorul Constanta, disputat pe 6 mai. A doua zi, medicul Serban Bradisteanu, de la Spitalul Floreasca, a spus ca fotbalistul putea fi salvat in cazul in care medicii prezenti la stadion ar fi intervenit mai rapid si conform procedurilor. In aceeasi zi, Parchetul Tribunalului Bucuresti a anuntat ca a fost inceputa urmarirea penala in rem pentru fapta de UCIDERE din CULPA.

Sursa foto: gsp