DECES REGINA ANA: CAND VA FI ADUSA IN TARA si CAND VA AVEA LOC INMORMANTAREA

Trupul neinsufletit al MAJESTATII SALE REGINA ANA va fi adus in tara marti, 9 august, iar inmormantarea suveranei va avea loc sambata, 13 august, a anuntat Casa Regala.

“Ceremonia inmormantarii va fi privata, in prezenta Familiei Regale a Romaniei si a membrilor Familiilor Regale straine, prezente la eveniment. Publicul va avea acces doar in fata portii de intrare in Parcul Arhiepiscopiei Curtea de Arges. Presa va avea acces in fata Noii Catedrale de la Curtea de Arges.

CITESTE SI: MAJESTATEA SA REGINA ANA A MURIT LA VARSTA DE 92 DE ANI

Ceremonia se va desfasura in doua parti: ora 15:00-15:50, in fata Noii Catedrale; ora 15:50-16:10, ceremonia religioasa a ingroparii, in Noua Catedrala”, se arata in comunicatul de presa transmis de Casa Regala.

Guvernul va lua in sedinta de miercuri o decizie privind stabilirea unei zile de doliu national, pe 13 august, ca urmare a incetarii din viata a Reginei Ana a Romaniei, scrie Agerpres. Potrivit purtatorului de cuvant al Guvernului, cel mai probabil doliul national se va tine in ziua in care Regina Ana va fi inmormantata la Curtea de Arges. 

Sursa foto: realitatea