Decizia privind eliberarea lui IOAN NICULAE a fost AMANATA pentru 22 ianuarie 2016

Tribunalul Dambovita a decis luni sa amane pentru data de 22 ianuarie 2016 luarea unei decizii in privinta eliberarii conditionate a omului de afaceri IOAN NICULAE, care executa o pedeapsa de doi ani si sase luni de inchisoare in dosarul “Mita la PSD”, informeaza Agerpres.

Amanarea a fost decisa pentru a se atasa la dosar relatii cu privire la cate zile a castigat inculpatul “ca urmare a elaborarii lucrarii stiintifice, ce documente a avut in vedere comisia si actele normative interne ce au stat la baza actelor intocmite de catre comisie”, se arata in decizia instantei.

Judecatoria Gaesti a decis anterior ca omul Ioan Niculae, care a fost incarcerat in luna aprilie, poate fi eliberat conditionat. Instanta a admis, astfel, propunerea de eliberare conditionata formulata de Comisia de eliberare conditionata din cadrul Penitenciarului Gaesti.

CITESTE SI: DOSAR MITA la PSD: IOAN NICULAE afla daca va fi ELIBERAT CONDITIONAT

Hotararea pronuntata de Judecatoria Gaesti nu a fost definitiva, fiind contestata de procurorii DNA la Tribunalul Dambovita.

O alta cerere de liberare conditionata formulata de Ioan Niculae a fost respinsa anterior atat de Judecatoria Gaesti, cat si de Tribunalul Dambovita.

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti, pe 2 aprilie, la doi ani si sase luni inchisoare cu executare, iar fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila Gheorghe Bunea Stancu a primit trei ani inchisoare cu executare, in dosarul “Mita la PSD”.

CITESTE SI: ADRIEAN VIDEANU SI ILIE SARBU, AUDIATI LA DNA INTR-UN DOSAR AL MILIARDARULUI IOAN NICULAE. UPDATE

Ioan Niculae, actionar principal al grupului Interagro SA, este acuzat de complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Sursa foto: hotnews