Decizia radicală a Melaniei Trump după ce Donald a pierdut alegerile

Melania Trump este hotărâtă să divorțeze de Donald Trump, cel care tocmai a pierdut alegerile prezidențiale din Statele Unite și șansa de a mai bifa un al doilea mandat la Casa Albă. Un pas pe care Melania ar fi vrut să-l facă încă de acum patru ani dar zădărnicit de faptul că Donald a câștigat atunci prezidențialele. Gurile rele spun că, în 2016, lacrimile Melaniei din timpul anunțului rezultatelor nu erau tocmai de fericire……….

Melania și Donald Trump sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună un fiu, Barron. Cu toate acestea, presa de peste ocean dezvăluie că mariajul celor doi ar fi unul mai degrabă tranzacționat din care nu lipsesc contractele de tip prenupțial și șantajul.

Astfel, jurnaliștii americani au scris că Donald a amenințat-o deseori pe Melania că dacă va îndrăzni să divorțeze de el, atâta timp cât va fi președinte, va căuta orice cale pentru a se răzbuna pe ea, pentru a-i anula viza și a o trimite înapoi în Slovenia, țara sa de baștină.

Pe de altă parte, Melania a îndurat toți acești patru ani de mandat și din dorința de a-l convinge pe Donald să-i ofere lui Barron o parte egală din averea sa uriașă cu cea pe care o vor primi și ceilalți copii ai miliardarului.

Totuși, în ciuda faptului că va deveni o femeie liberă, Melania Trump va trebui să respecte numeroase restricții.  Aceasta nu va avea niciodată voie să vorbească critic la adresa soțului său sau să scrie o carte despre relația celor doi.

Sursa foto: washington post