DAN VOICULESCU: Aseara am mancat varza cu carnati si m-am uitat la Gadea. De dormit am dormit bine

DECIZIE DAN VOICULESCU: Aseara am mancat varza cu carnati si m-am uitat la Gadea. De dormit am dormit bine

Omul de afaceri Dan Voiculescu a declarat, vineri dimineata, la IPJ Ilfov, ca joi seara, inainte de ziua in care se va pronunta sentinta in dosarul ICA, a mancat varza cu carnati, a baut vin, s-a uitat la emisiunea lui Mihai Gadea si s-a culcat, dormind bine, dovada ca nu e speriat.

Dan Voiculescu a spus, raspunzand unei intrebari, ca joi seara a stat cu familia, a baut “un pahar, doua sau trei chiar de vin alb”, a mancat o varza calita “extraordinara” cu carnati oltenesti, s-a uitat la emisiunea lui Mihai Gadea iar pe la ora 23.30 – 24.00 s-a culcat.

“De dormit, am dormit bine. Si faptul ca am dormit bine e dovada faptului ca nu sunt stresat, in sensul de speriat”, a mai spus Voiculescu.

Dan Voiculescu s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul Politiei Ilfov, conform controlului judiciar dispus in cazul sau in alt dosar, respectiv cel al santajarii unui oameni de afaceri. 

Citeste si: SE INCHIDE ANTENA 3? CE SE VA INTAMPLA CU TRUSTUL DACA DAN VOICULESCU

Voiculescu: Pana la 34 de ani am avut WC in curte, la penitenciar nu are cum sa fie mai rau

Dan Voiculescu a mai spus, la sediul IPJ, ca pana la 34 de ani a trait cu sotia si cu doi copii in conditii rele, cu WC in curte, iar la penitenciar nu are cum sa fie mai rau de atat.

El a venit la IPJ Ilfov, in ziua in care Curtea de Apel Bucuresti va da decizia finala in dosarul ICA, pentru controlul judiciar dispus in cazul sau in alt dosar, privind santajarea unor oameni de afaceri.

Mondo News iti recomanda si: Cum arata IUBITA lui Dan Voiculescu! FOTO in articol

Intrebat de jurnalisti cum se simte, in perspectiva sentintei care se va pronunta vineri in cazul sau, Voiculescu a povestit ca a trait cu sotia sa si cu doi copii, pana la 34 de ani, intr-o singura camera, avand WC in curte.

“Iarna nici nu va povestesc cum era, prin zapada, sa te duci la toaleta in curte”, a completat Voiculescu. El a spus ca nu crede ca la penitenciar conditiile pot fi mai rele decat cele in care a trait pana la 34 de ani.

“Pentru ca am inteles ca oricum toaleta e inuntru, nu e afara. Orcium am inteles ca suntem 2 – 3 camarazi, nu mai multi, adica nu suntem asa un regiment. (…) Conditiile in sine nu sunt de natura sa ma sperie. De-aia am spus mereu ca nu sunt speriat”, a mai spus Voiculescu.


Citeste si: Avocatul lui Voiculescu a cerut repunerea dosarului pe rol

Pe de alta parte, el a mentionat ca ii pare rau si sufera ca multi “se bucura enorm” de suferinta sa.

El a adaugat ca il doare ca 12 oameni nevinovati sufera acum, numai din cauza ca el este “vanat”.

“Eu mi-am asumat o lupta, mi-am asumat-o cu demnitate, cu onoare, cu mult curaj, ca nu e usor sa te lupti cu presedintele statului tau, care are parghii nenumarate si are o forta care nu se poate compara cu forta unui cetatean in fond, chiar daca am avut disputa politica cu el legata de suspendarea din 2007 si tot ce-a urmat”, a mai spus Voiculescu.

Dan Voiculescu si alte 12 persoane au fost trimisi in judecata in dosarul ICA la inceputul lunii decembrie 2008. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sustin ca privatizarea frauduloasa a ICA ar fi fost facuta in folosul lui Dan Voiculescu, fiind realizata prin subevaluarea bunurilor institutului cu peste 7,7 milioane de euro. Potrivit procurorilor, prejudiciul produs in urma acestei privatizari se ridica la peste 60 de milioane de euro.