Decizie de ULTIMA ORA la PRO TV. Este OFICIAL, nimeni nu se astepta la asta

ANDREEA ESCA, SOMERA din cauza lui Dan Voiculescu

PRO TV a anuntat oficial grila de toamna. Daca o parte dintre emisiuni se regasesc in grila de toamna, fanii a doua dintre cele mai indragite show-uri TV vor avea parte de o dezamagire, deoarece programele lor nu vor mai fi difuzate.

Astfel, in grila de toamna anuntata de PRO TV se regasesc emisiunile Vocea Romaniei, Masterchef si serialul Las Fierbinti, insa lipsesc doua dintre cele mai urmarite show-uri: “ROMANII AU TALENT” si “DANSEZ PENTRU TINE”.

Intr-un comunicat de presa transmis de PRO TV la redactie, programele care vor putea fi urmarite in aceasta toamna sunt  “Vocea Romaniei”, “Masterchef” si serialul “Las Fierbinti”.

Afla aici ce vedete nu vor parasi postul Pro TV

Numai ca in grila prezentata, reprezentantii postului nu fac nicio referire la show-ul “DANSEZ PENTRU TINE”, care in mod traditional facea parte din grila de toamna, sau la show-ul “ROMANII AU TALENT”, program de regula mentionat si el, chiar daca face parte din grila de primavara.

Citeste si: BOMBA! Unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV din Romania pleaca la un post concurent 

Emisiunea “Vocea Romaniei” va continua in formatul cunoscut, desi dupa plecarea lui Horia Brenciu postul de televiziune anuntase ca emisiunea se va transforma intr-o competitie de talente pentru copii, potrivit celor de la gandul.info. Ulterior, s-a revenit asupra acestei decizii.

Pe de alta parte, dintre vedetele care vor continua sa apara la PRO TV, sunt enumerate Andreea Esca, Oana Cuzino, Andi Moisescu, Catalin Maruta, Andra si Cabral. Marii absenti sunt Pavel Bartos, Smiley, Loredana, stefan Banica si Mihai Petre.