Decizie EXTREMA la Antena 1. Emisiunea “Danseaza printre stele”, comasata pentru a fi scoasa mai repede din grila

Decizie extrema luata de mai-marii postului Antena 1. Horia Brenciu, Victor Slav, Lili Sandu si Mihai Petre vor ramane fara emisiunea “Danseaza printre stele”. Dupa o analiza atenta a performantelor show-ului de dans din echipa caruia fac parte, conducerea posului Antena 1 a dispus oprirea activitatii.

Desi planuiau sa o intinda pana de Craciun, potrivit surselor citate de paginademedia.ro, emisiunea nu va mai rula decat pe durata a doua editii, cea de azi si cea de saptamana viitoare, intr-o varianta comprimata. Se pare ca evolutia modesta a coprezentatorilor Lili Sandu si Victor Slav si, culmea, efectul nu tocmai imbucurator pe care Horia Brenciu l-a avut asupra publicului sau, sunt considerate de producatori a fi principalele cauze ale audientelor dezastruase in raport cu concurenta.

Insa tocmai producatorii, in principal celebra Mona Segal, sunt cei trasi la raspundere pentru rezultatele slabe de sefii Antenelor. Toata aceasta poveste vine la numai o zi dupa ce s-a stabilit intreruperea colaborarii cu emisiunea “Serviciul Roman de Comedie”.

CONCEDIERI IN MASA LA ANTENA 1? MONA SEGAL, REACTIE FULGER DUPA ESECURILE NOILOR EMISIUNI

“Motivul este legat de performantele ultimelor editii. Masura luata este brusca, neasteptata si din ratiuni economice, respectiv, restrangerea cheltuieliilor statiei”, a explicat Toni Grecu pentru paginademedia.ro.

“Conform strategiei de programming, saptamana viitoare Antena 1 va difuza in aceeasi editie atat semifinala, cat si finala Danseaza printre stele. Perechea castigatoare va fi votata de public, premiul cel mare constand in 50.000 de Euro”, au declarat reprezentantii Antena 1.

Citeste si: Stirista unui post tv din Romania, desfigurata