Decizie inedita luata de patronul Astrei ca sa o bata pe Steaua

Ioan Niculae, patronul echipei Astra Giurgiu, recurge la un gest inedit pentru Liga I pentru ca jucatorii sai o invinga pe Steaua in ambele meciuri de saptamana viitoare.

Patronul celor de la Astra Giurgiu, miliardarul Ioan Niculae, va recurge la un gest iesit din comun, cel putin pentru campionatul Romaniei, in vederea obtinerii maximului de puncte din cele doua partide pe care echipa sa le are de jucat contra campioanei Steaua Bucuresti.

Ioan Niculae, care este cel mai bogat patron din fotbalul romanesc, este in stare astfel de orice sacrificiu pentru a invinge Steaua si pentru ca echipa sa sa ia o obtiune serioasa pentru tilul de campioana. El a anuntat ca jucatorii sai isi vor stabili singuri prima de victorie in cele doua meciuri cu Steaua.

“Primele se discuta democratic, in vestiar, dupa meci. Capitanul si ceilalti sa se gandeasca ce prima vor solicita”, a declarat Niculae, conform ziare.com. Steaua si Astra se vor intalni pe 18 si 21 decembrie in doua meciuri ce pot decide favorita la castigarea titlului din Liga 1.

Giurgiuvenii au 6 puncte peste Steaua in fruntea Ligii 1, dar si doua meciuri mai mult.

Sursa foto:  sport.ro