Decizie istorică referitoare la zborul cu avionul! Ce va fi interzis

O decizie istorică privind zborurile cu avionul a fost luată de către o importantă companie aeriană. La bordul aeronavelor nu se va ma putea face acest lucru, totul pentru ca pasagerii să fie trataţi cu mai mult respect şi să le fie respectată valoarea, precizează compania.

O decizie istorică privind zborurile cu avionul a fost luată de către compania Air Canada. Astfel, însoţitorii de zbor nu vor mai folosi sintagma „doamnelor şi domnilor” atunci când li se vor adresa pasagerilor din aeronavă.

Decizia este una istorică, având în vedere că formula „ladies and gentlemen” sau „mesdames et messieurs” este deja consacrată la bordul avioanelor operate de Air Canada. De acum încolo însă, în locul acestor formule care atribuie un gen pasagerilor, însoţitorii de zbor vor utiliza formula neutră „toată lumea”, adică „everybody” sau „tout le monde”, notează Adevărul.

Purtatorul de cuvânt al Air Canada a explicat: „Ne vor schimba anunţurile făcute la bordul aeronavelor pentru a le moderniza şi pentru a elimina unele referinţe specifice la genul pasagerilor […] Muncim din greu ca să ne asigurăm că toţi angajaţii simt că le este respectată valoarea de către compania noastră, dar şi pentru a fi siguri că toţi clienţii noştri sunt trataţi cu respect atunci când aleg să călătorească cu noi.”

Sursa foto: adevarul