DECIZIE RADICALA LUATA DE GICA POPESCU in INCHISOARE. Spera sa obtina peste un milion de euro

GICA POPESCU, fostul mare fotbalist roman, a luat o DECIZIE RADICALA in inchisoare, acolo unde se afla de 10 luni.”Baciul” le-a transmis avocatilor care il reprezinta sa initieze demersurile pentru a da in judecata statul roman la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO), anunta site-ul Fanatik.

Popescu este nemultumit de condamnarea primita in “Dosarul Transferurilor”, pe care o considera in continuare nedreapta.

“GICA POPESCU le-a cerut avocatilor sa inceapa demersurile juridice pentru a intenta un PROCES statului ROMAN la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) pentru modul in care s-a decis retinerea lui. Momentan, nu ne-a specificat despre ce suma este vorba, doar ca are de gand sa ceara multi bani statului ROMAN, peste un milion de euro. Este prematur sa vorbeasca despre o cifra exact”, au precizat apropiatii “Baciului”, conform sursei citate.

CITESTE SI: GICA POPESCU a primit o stire EXCELENTA: Fostul capitan al nationalei i-a “batut” pe judecatori

GICA POPESCU a ajuns in Penitenciarul Rahova, din Bucuresti, in seara zilei de 4 martie 2014, la cateva ore dupa ce instanta suprema a hotarat trimiterea sa si a intregului “lot” de oameni de fotbal din “DOSARUL TRANSFERURILOR” in spatele gratiilor. POPESCU a primit o CONDAMNARE de 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare, cea mai mica din dosar.

Ajungand la inchisoare, GICA POPESCU n-a mai putut participa la alegerile pentru presedintia FRF, care au avut loc a doua zi, pe 5 martie, si care au fost castigate de Razvan Burleanu. 

CITESTE SI: GEORGE COPOS a primit un SPOR DE PEDEAPSA de SASE LUNI 

Sursa foto: sport.ro