Decizie RADICALA luata de HALEP inaintea Turneului de la WIMBLEDON

SIMONA HALEP, a treia jucatoare a lumii, spunea inainte de sezonul de zgura ca si-a gasit echipa perfecta. Venea dupa trei trofee cucerite, printre care si cel mai pretios al carierei, cel de la INDIAN WELLS.

Ce a urmat nu a fost pe placul romancei. Halep a reusit doua semifinale la Stuttgart si Roma, dar a suferit si doua eliminari timpurii la Madrid si Roland Garros. Pe iarba a atins sferturile la Birmingham, fiind eliminata vineri de Kristina Mladenovic din Franta.

Se pare ca sint lucruri care au nemultumit-o pe Simona la Victor Ionita si la metodele sale de antrenorat. TVR a anuntat azi ca relatia dintre cei doi s-a rupt dupa competitia de la Birmingham, cu doar o saptamina inainte de turneul de la WIMBLEDON.

Noul antrenor al Simonei Halep va fi DANIEL DOBRE. De pregatirea romancei se va ocupa si DARREN CAHILL, insa acesta are obligatii contractuale cu ESPN si nu va putea fi mereu alaturi de Simona.

Din 2013, de cind cariera Simonei a inceput sa urce, ea a lucrat cu Andrei Mlendea, Adrian Marcu, Wim Fissette, Thomas Hogstedt si Victor Ionita.

*sursa: gsp.ro